Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
*Konkurrencen løber frem til 4. august 2024. Læs mere om konkurrencebetingelser i spillet.
null

Bliv montør hos Skousen

Hvad får du som montør i Skousen?

Som montør i Skousen, bliver du en vigtig del af butiks-teamet og har en vigtig rolle i kundens oplevelse af hele købsprocessen. Du har så at sige sidste kontakt med kunden og har dermed muligheden for at give den bedste service, så kunden står tilbage med et færdigmonteret produkt - klar til brug.

Derudover har du frihed til selv at planlægge din dag baseret på hvordan det passer bedst med kundeleveringer og -monteringer.


Hvad forventer vi af dig?

  • Da du træder ind i kundens trygge og hjemlige rammer, er det vigtigt, at du er serviceminded, tillidsfuld og er god til mennesker.
  • Du skal kunne rådgive om produktet og dets anvendelse, så kunden føler sig tryg i deres køb.


Hvordan bliver man montør?

Der er forskellige måder, hvorpå du kan blive montør. Du kan være uddannet VVS'er eller elektriker eller har erfaring med montering af hvidevarer. Er du interesseret i, hvordan du bliver udlært montør inden for hårde hvidevarer, kan du læse mere på UddannelsesGuidens egen hjemmeside her

null

Det siger montørerne om at være en del af Skousen teamet

null

I Skousen lever vi meget på vores service og rådgivning. I mit arbejde, hvor jeg både er sælger i butikken og montør ude hos kunderne, synes jeg, det er fedt at man kan give den personlige rådgivning, opfylde vores kunders drømme og samme omgang kan man også sige, at vi kan montere for dem eller rådgive kunden om, hvordan det skal gøres.

Når man kombinerer montør- og sælgerdelen kan jeg give en bedre rådgivning, da jeg ofte kender de små detaljer eller ting som man ikke skal gøre. Så er kunden også klædt bedre på. 

Jobbet indebærer at man er glad, imødekommende og altid vil give det bedste resultat både i butikken og ude ved kunden. Det er jo dig, som skal stå for den totale kundeoplevelse. Det er fordel, hvis man har stået med en skruetrækker i hånden før.

null

Jeg finder jobbet som montør spændende, fordi det er meget varierende at montere vaskemaskiner, tørretumblemere samt opsætning af emhætter mm.

Derudover møder jeg mange spændende mennesker på min vej rundt til kunderne.

Det er et job med frihed under ansvar.