Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
*Konkurrencen løber frem til 4. august 2024. Læs mere om konkurrencebetingelser i spillet.
null

Over 60 år på bagen og skarpere end nogensinde

Sammen er vi stærkest

Da Preben Skousen i 1957 grundlagde Skousen, var fundamentet personlig rådgivning og godt købmandskab - og dét fundament bygger vi stadig videre på! Skousens lokale franchisetagere giver landets bedste hvidevarerådgivning, de kender deres kunder, deres konkurrenter og de er købmænd helt ind til benet.

Hovedkontoret - en del af WhiteAway Group - supporterer og bidrager til, at butikkerne kan levere den service, som en 2020-kunde forventer. Kombinationen af engagerede franchisetagere og et digitalt bagland er årsagen til at Skousen butikkerne vækster i en ellers presset retailbranche. Hovedkontoret varetager en del administrativt arbejde, så franchisetagerne kan fokusere på det vigtigste - rådgivning af kunderne og udvikling af medarbejderne.


Franchisekoncept i Skousen

Når selvstændighed og sammenhold går hånd i hånd

Som franchisetager får du muligheden for at arbejde selvstændigt i dit lokalområde med frihed til at drive din egen butik. Der er meget få manualer, da vi tror på, at den enkelte franchisetager bedst ved, hvad der fungerer i deres butikker, for deres kunder og for deres medarbejdere. Vi tror på, at man kommer længst med engagement og dedikation.

En stor del af at drive butik, er ledelse. Du sætter dit eget team og du sikrer udvikling og motivation og at I sammen fungerer som et butiksteam.

Vores franchisetagere lægger en god portion passioneret energi i butikken for at opnå succes. Særligt i starten kræver det lange dage at opbygge et solidt fundament, men med dedikation og vilje, så har du muligheden for at skabe en særdeles rentabel forretning.

Vores setup bunder i samarbejdet mellem franchisetager og franchisegiver. Sammen er vi stærkest og det er unægteligt opskriften på succesen hos Skousen.

null

Vil du være en del af succesen?

  • Du skal være ærlig købmand helt ind til benet
  • Du skal have erfaring med at arbejde selvstændigt
  • Du skal kunne se værdien i at være lokalt engageret
  • Det er en fordel, at du har ledelses-erfaring, da det er en stor del af arbejdet
  • Det er en fordel, at du har kendskab til salg af hvidevarer


Mulighed for at få en "erfaren rotte" med

Vi har enkelte butikker, hvor ejerandelen deles mellem en ny franchisetager og en eksisterende fra en af de andre butikker. På den måde deler I opstarts-udgifterne og du kan koncentrere dig om driften i tæt samarbejde med en erfaren partner.


Har du det perfekte sted til en Skousen butik?

Uanset om du er interesseret i at blive franchisetager og har et bud på en god lokation, eller om du blot er interesseret i at tilbyde os en god lokation, så henvend dig her.


Sådan ansøger du om at blive franchisetager

Send dit CV og ansøgning til [email protected], så vender vi tilbage til dig. Hvis vi ser et match, vil vi tage et første møde, hvor vi uddyber alle fordelene ved at eje en Skousen butik og vi kan høre mere om dine erfaringer og ambitioner.

Ved spørgsmål kontakt vores Expansion Manager Thomas Frandsen på tlf. 4026 2427.

Vi behandler dit CV og ansøgning fortroligt, og sletter det efter endt rekrutteringsprocces (maks. 50 dage efter modtagelse).

Det siger franchisetagerne om at være en del af Skousen teamet

null

I flere år havde jeg drømt om min egen forretning og om livet som selvstændig.

Jeg havde aldrig været i hvidevarebranchen, men med Skousen-konceptet fik jeg det hele, og man kan heldigvis få alt den hjælp, man skal bruge.

Der er ikke noget i livet, der er nemt, men man er ret godt hjulpet på vej i Skousen. Som franchisetager i Skousen, har man som lille virksomhed adgang til en stor virksomheds bagland. Man altid kan få hjælp til målstyring, jura, IT, markedsføring osv. Det letter den daglige administration væsentligt. Det betyder også, at man kan have et familie-liv ved siden af sin virksomhed. Men også at man kan fokusere på det, der er sjovt, nemlig at få solgt nogle varer. 

Man driver sin egen forretning, der betyder at når det går godt, så står man selv med fortjenesten. Det gør, at man går den ekstra mil for sine kunder, ansatte og kolleger, så alt går op i en højere enhed.

null

Skousen betyder rigtigt meget. Det er jo som en ekstra familie. Og vi bruger jo også ligeså meget tid med Skousen som derhjemme. 

Fællesskabet er stort imellem butikker og hovedkontoret og dette ses ved de gode møder og fester vi har sammen.

I min egen butik er det muligheden for at være købmand og sikre god trivsel for mine ansatte, som driver mig. Som francisetager kræver det stort overblik og indsigt at drive en Skousen, men jeg er glad for den støtte hovedkontoret giver og alt den hjælp, du altid kan få via de andre butikker.

Skousen er en del af mit liv som ville være svær at undvære.

null

Jeg havde længe overvejet at starte selvstændigt, men jeg kendte også branchen godt nok til at vide, at det er et presset detail-marked.

Jeg blev derfor meget tiltalt af Skousens fokus på samspillet mellem nethandel og detailhandel. Budskabet om, at butikkerne matcher laveste netpris, gør os ekstremt konkurrencedygtige, og vi kan fokusere på den gode service over for kunderne.

Det har været en meget positiv oplevelse at starte butik op sammen med Skousen. Hovedkontoret har nærmest en færdig pakke klar med facader, inventar, marketingmateriale og sortiment - og der er virkelig god hjælp at hente; også nu, hvor det er blevet hverdag. Man kan heller ikke slippe uden om, at Skousen brandet er enormt stærkt, og blot dét, at der står Skousen på døren, gør, at der kommer kunder i butikken.

Thomas er medindehaver af Skousen Greve og Glostrup

null

Vi bestemmer langt størstedelen selv, og vi kan derved nemmere tilpasse sig det kundegrundlag, der er i lokalområdet.

Man bestyrer sin egen butik. Det er også derfor, vi har holdt ved i så mange år.”

Flere tiltag har sikret Skousen Tilst sin gode og stabile drift. Derudover har vi fået oparbejdet nogle gode engros-kunder.

Samtidig kan vi i kraft af franchise-ordningen overlade størstedelen af det administrative til Skousen-kæden, så vi har mulighed for personligt at være næsten 100 pct. tilstede i butikken og koncentrere os om det, der sker på gulvet.

Og så har vi et godt netværk og vi har fingeren på pulsen til at have de rigtige varer til de rigtige priser.

Tommy og Heine åbnede Skousen Tilst i 2006, men startede begge i Skousen som chaufførmedhjælpere i 1989.