Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
*Konkurrencen løber frem til 4. august 2024. Læs mere om konkurrencebetingelser i spillet.
null

Kickstart din karriere og bliv elev hos Skousen

Hvidevarebranchen er for dig som elev ekstra attraktiv, da den kræver en stor faglig viden og du har stor indvirkning på, hvilke produkter dine kunder køber med hjem.


Hvad får du som elev i Skousen?

Aldrig blot en ekspedient

I hvidevarebranchen bliver du ALDRIG blot en ekspedient! Du bliver en vigtig del af kundernes beslutningsproces og du har mulighed for at finde din egen salg- og rådgivningsprofil. 

Det er kunderne, der kender deres daglige brug bedst, men med dine salgsteknikker, kan du sikre, at de køber det korrekte produkt. Derfor er salgspyskologi, service, produkttræning, kampagneforberedelser, købsprocesser også nogle af de ting du lærer at arbejde med i dagligdagen.


En del af teamet

Som elev i Skousen får du et hold af tætte kollegaer i butikken. Du bliver også en del af et større Skousen-team med kollegaer rundt i hele landet og et stærkt bagland til at hjælpe dig.

Du får samtidig en meget varieret dag med mange forskellige opgaver og lærer, hvad det indebærer at stå i butik og du er dermed godt rustet til at fuldføre netop din drøm inden for butik.


Praktisk afprøvning af færdigheder

Som elev har du din daglige hverdag fordelt på skoleophold og i butikken, hvor du rent praktisk får lov til at afprøve de teoretiske færdigheder, som du lærer på skolen.

Du afslutter din elev-uddannelse med en fagprøve, hvor du med udgangspunkt i den Skousen-butik, du er tilknyttet, viser alle de i teoretiske færdigheder, du har lært på skolen.

Vil du læse mere om selve elev-uddannelsen, kan du læse mere på Handelsfagskolens hjemmeside lige her

null

Det siger eleverne om at være en del af Skousen teamet

null

Jeg har været elev i Skousen Grenå et års tid. Jeg havde stået i butik før, så vidste, hvad jeg gik ind til. Men det er kommet bag på mig, hvor stor en videnskab det rent faktisk er at sælge hvidevarer.

Man kan altid blive klogere og bedre, og der kommer hele tiden nye produkter til, så man bliver konstant udfordret på det faglige, hvilket er rigtig fedt.

For mig synes jeg særligt, at dét at sælge SDA-varer (red. småprodukter, såsom støvsugere, køkkenmaskiner osv.) er virkelig spændende, da man kan rådgive kunderne og finde det helt rigtige produkt til deres behov.

At være elev i Skousen spiller godt sammen med skoleopholdet, hvor jeg får lov til at bruge de ting, jeg lærer på skolen i butikken. Og så er det bare fedt både at være en del af skole-teamet og butiksteamet, som man jo bruger rigtig mange timer sammen med.

Jeg glæder mig til at komme på arbejde hver eneste dag - og det er vigtigt for mig! 

null

Som elev i Skousen får du en meget bred viden om varene i den store hvidevarer-verden, og bliver en rigtig "fagnørd".

At være elev i Skousen har givet mig et rigtig godt indblik i hvordan det er at være på arbejdsmarkedet og hvordan man skal håndtere det personlige salg.

I min elevtid har jeg prøvet kræfter med ALT hvad det indebærer at arbejde i en butik, hvilket har været rigtig spændende og udfordrende. I Skousen har du et rigtig godt bagland, der altid står klar til af hjælpe dig.