Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
*Konkurrencen løber frem til 4. august 2024. Læs mere om konkurrencebetingelser i spillet.
Guide Robotstøvsuger, hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge?

Hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge?

Produktguide

Hvorfor bruge tid og energi på at støvsuge, når robotstøvsugeren kan gøre arbejdet for dig? Er du enig? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted. Her hjælper vi dig nemlig med at få et overblik over, hvilken robotstøvsuger, der passer til dig og dine behov. Der er flere ting, der er værd at overveje, når du skal vælge robotstøvsuger.

Har du brug for en hjælpende hånd til at navigere i støvsugerjunglen? Få hjælp til at træffe det rigtige valg og se de produkter, vi anbefaler. Nedenfor har vi samlet en række af de ting, du med fordel kan have for øje, så du bliver bedre rustet til at træffe det helt rigtige valg.


I denne guide finder du:

  • Skal det være nemt? Få vores anbefalinger
  • Gode overvejelser når du vælger robotstøvsuger
  • Bedst i test robotstøvsugere og jeres favoritter
  • Ekstra funktioner, som er værd at overveje
  • Vores mest populære mærker
  • Har du fortsat brug for rådgivning?null

Skal det være nemt at vælge?

Vi har gjort arbejdet for dig. Her får du vores anbefalinger, som passer til dig, parret og børnefamilien.

Vil du hellere selv gå på opdagelse, kan du scrolle ned til 'Gode overvejelser når du vælger robotstøvsuger'.

Til dig
Til parret
Til børnefamilien


Gode overvejelser når du vælger robotstøvsuger

Hvilken type bolig skal din robotstøvsuger passe til?

Sensorteknologi eller computer vision teknologi: Nogle støvsugere er forsynet med sensorteknologi eller computer vision teknologi, som gør robotstøvsugeren i stand til at observere og undgå forhindringer og trappenedgange.

Furniture protection funktion: Har du mange møbler eller dyre møbler, kan du med fordel gå efter en model, som har furniture protection funktion, som scanner rummet for møbler og undgår at bumpe ind i dem, mens den støvsuger.

Robotstøvsugerens højde: Du kan også overveje, hvor høj robotstøvsugeren maksimalt skal være, for at den kan komme ind og støvsuge under dine møbler. F.eks. under en seng eller sofa med kort afstand til gulvet.

Sidebørster: Hvis dit hjem har mange hjørner og kanter, der skal rengøres, er det også værd at overveje en robotstøvsuger med flere sidebørster. Sidebørster fejer skidt fra kanterne ind under robotstøvsugeren, så den kan opsuge snavset fra disse områder.

Hvilken type bolig skal din robotstøvsuger passe til?
null
Hvornår skal din robotstøvsuger starte, og hvor længe skal den arbejde ad gangen?

Hvornår skal din robotstøvsuger starte, og hvor længe skal den arbejde ad gangen?

Lydniveau: Sætter du robotstøvsugeren i gang, mens du er hjemme, kan du overveje en støjsvag model for at mindske støjgenerne.

Timerfunktion og fjernstyring via App: Vælger du en robotstøvsuger med timerfunktion, eller fjernstyring via app, kan du sætte den til at støvsuge, mens du er ude af hjemmet. Fra de fleste apps kan du også monitorere robottens rute samt starte og stoppe den fra afstand.

Arbejdstid: Du kan også overveje, hvor lang en arbejdstid/batteritid robotstøvsugeren skal have. Skal robotstøvsugeren f.eks. støvsuge et stort areal, stiller det større krav til, hvor længe den skal kunne arbejde på én opladning.

Automatisk genopladning: Du kan også overveje en robotstøvsuger, der selv kan finde hen til sin ladestation, når batteriniveauet er lavt – og som selv genoptager arbejdet efter endt ladning.

null

Hvilke krav stiller dine gulve til robotstøvsugerens rengøringsevner?

Sugeevne/luftgennemstrømning: Gulvtæpper kræver som udgangspunkt en kraftigere sugeevne end trægulve eller klinker. Sugeevnen kendes også som luftgennemstrømningen og måler, hvor mange liter luft der opsuges og filtreres pr. sekund. Vi forhandler robotstøvsugere med en luftgennemstrømning på 19 liter pr. sek. og opefter.

Mobbefunktion: Hvis du har træ eller flisegulv og gerne vil undgå både at skulle støvsuge og vaske gulvet, kan du overveje at gå efter en kombinationsrobot, som både støvsuger og mopper gulvet. Du kan også vælge at købe en decideret gulvvaskerrobot ved siden af din robotstøvsuger.

Hvilke krav stiller dine gulve til robotstøvsugerens rengøringsevner?
Bedst i test robotstøvsugere
Jeres favorit robotstøvsugere


Ekstra funktioner som er værd at overveje

Støvbeholderens størrelse

En stor støvbeholder skal ikke tømmes lige så ofte som en lille, hvilket er meget rart i en travl hverdag. Enkelte robotstøvsugere kan tømme sin egen støvbeholder ved at blæse støvet over i en større beholder, som er monteret på robottens ladestation.

Virtuelle vægge

Virtuelle vægge anvendes til at blokere ind til et område eller rum, som ikke skal rengøres. Den virtuelle væg er typisk en batteridreven enhed, som udsender en stråle på tværs af rummet. Det kan også være et magnetbånd, som lægges på gulvet.

Ladestation

En ladestation gør opladningen af robotstøvsugeren lettere. Den fungerer på samme måde som en dockingstation til en pc. De fleste robotstøvsugere kan selv finde tilbage i egen ladestation, når deres batteriniveau er lavt. Nogle modeller kan også genoptage arbejdet efter endt opladning.Se vores mest populære mærker af robotstøvsugere her

iRobot robotstøvsuger
Ecovacs robotstøvsuger
Severin robotstøvsuger
Separator line


Har du fortsat brug for rådgivning?

Så kan du enten book en tid til rådgivning i din lokale Skousen, ringe til vores online kundeservice hvor vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage - bortset fra helligdage - fra 08:00 til 22:00, eller sende os en e-mail.

Book rådgivning i din lokale Skousen
Online kundeservice
Send Skousen en email