Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
SommerUDSALG - Spar op til 50% her! *
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
Køleskabsguiden Skousen

Hvilket køleskab skal jeg vælge?


Et køleskab er ikke bare et køleskab. Det er en vigtig del af køkkenet, som er hjemmets hjerterum. Derfor er der flere ting, der er værd at overveje, når du skal vælge nyt køleskab. Lad os give dig råd til det rigtige køleskab for dig.


3 gode råd til det rigtige køleskab


1. Hvor meget plads har du brug for? Det er vigtigt, at dit køleskab hverken er for stort eller småt, så det ikke bruger for meget energi. Hvis I handler ind til mere end 3 personer, er det en god idé at kigge efter et køleskab med en kølekapacitet på 300 L og derover. Er I kun 2 personer i husstanden, kan du nøjes med 150-250 L. En tommelfingerregel er, at for hver person, der tillægges husstanden, bør du tillægge 50 L køleplads.


2. Hvor meget vil du spare? Et køleskab er altid slået til. Derfor kan der være mange penge at spare i længden ved at kigge efter et køleskab med en god energiklasse. Kig efter køleskabe i energiklasse A til D. Tip! Du kan se det årlige energiforbrug på køleskabets energimærke. 


3. Hvor meget må den larme? Skal køleskabet stå i et stort køkken-alrum, eller skal det stå i en mindre lejlighed? Hvis du ønsker ekstra ro i køkkenet, kan du med fordel overveje at kigge efter støjsvage køleskabe (40 dB og under). 


Hvilken type køleskab er rigtig for dig?


amerikanerkøleskabe
Fritstående køleskabe
Energivenlige køleskabe
Amerikanerkøleskabet holder ikke bare maden kold, men spiller en væsentlig rolle i hjemmet, båden gennem dets storslåede arkitektoniske udtryk og gennem ekstrafunktioner, der støtter op om det sociale liv, vi udlever i køkkenet.


Et fritstående køleskab kan stå frit i køkkenet uden at se ufærdigt eller grimt ud. I modsætning til et integrerbart køleskab har det fritstående køleskab nemlig sidebeklædninger, der gør, at køleskabet ikke behøver at være integreret i et skabsmodul og have påmonteret en skabslåge. Det fritstående køleskab har derfor den fordel, at man kan flytte rundt på det og placere det, hvor man vil.

Energivenlige køleskabe er designet til at minimere energiforbruget og reducere miljøpåvirkningen, samtidig med at de opretholder optimal opbevaring af madvarer. Et energivenligt køleskab benytter avanceret teknologi og smarte funktioner for at opnå høj energieffektivitet.

Vil du bare have det bedste? Find en maskine, der er bedst i test!

Bedst i test køleskab


Ekstra funktioner, som er værd at overveje

Fleksibel indretning

Den indvendige indretning er værd at overveje. Køber du f.eks. mange grøntsager, er det rart at have flere skuffer i køleskabet.

Vinhylde

De fleste større køleskabe har en vinhylde som gør, at du nemt kan opbevare hvidvin og andre drikkevarer, som skal serveres afkølet.

Aktivt kulfilter

Funktionen lader luften fra køleskabet cirkulere igennem et aktivt kulfilter, hvilket mindsker lugtgener og sikrer optimal luftkvalitet i køleskabet.

Is/vand-dispenser

En dispenser giver direkte adgang til koldt vand, isterninger eller begge dele.

Soft-close system

Giver en rolig og behagelig følelse, når køleskabet lukkes, og gør at køleskabslågen ikke kan smækkes i.

Hurtig køl

Funktionen gør, at dine varer hurtigt nedkøles. Fx når du kommer hjem fra supermarkedet med nye fødevarer, som hurtigt skal afkøles.

French door

Et køleskab med 2 låger, som åbnes i midten ligesom et gammeldags klædeskab. Designet giver dig mulighed for hurtigt at få overblik over køleskabets indhold.

Anti-fingerprint

Belægningen modvirker, at fingeraftryk laver pletter på køleskabet, så køleskabet fremstår rent og pænt. Belægningen ses ofte på køleskabe i rustfrit stål.

Elektronisk temperaturindstillinger

Et digitalt display gør det muligt for dig at justere temperaturen helt præcist.

Populære mærker af køleskabe

Liebherr
Blomberg
Bauknecht
Electrolux
Siemens
Scandomestic
Find butik

Stadig i tvivl?


Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du ringer til os, sender en mail eller besøger en af vores butikker.

Du kan ringe til os på 70 111 000, eller sende os en mail til [email protected].