Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
SommerUDSALG - Spar op til 50% her! *
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
Fryser guiden

Hvilken fryser skal jeg vælge?


De fleste hjem har en fryser stående et sted. Med god grund. Fryseren gør hverdagen lidt nemmere - særligt på travle dage, hvor vi ikke når at handle ind. Derfor er der flere ting, der er værd at overveje, når du skal vælge den helt rigtige fryser for dig. Lad os give dig råd til at vælge den rigtige fryser her.


3 gode råd til den rigtige fryser


1. Hader du at afrime? Gå efter et fryseskab med NoFrost funktion. Så fjerner din fryser nemlig rimen helt af sig selv flere gange om dagen. Du behøver altså kke bekymre dig om at rengøre fryseren lige så ofte. Du sparer ovenikøbet på strømmen - uden at røre en finger.


2. Hvor meget plads, har du brug for? Det er vigtigt, at din fryser hverken er for stor eller for lille. Hvis du overfylder, kan kulden ikke fordeles optimalt, og hvis du underfylder, kan det koste i energi. En tommelfingerregel er, at en husstand på 4 personer normalt har behov for en 140-200 liter fryser. Husk desuden at måle op inden du køber din nye fryser. Er pladsen trang, så kan det være en smal fryser er løsningen for dig.


3. Vil du spare penge på den lange bane? En fryser er næsten altid slået til. Derfor kan der være mange penge at spare i længden ved at kigge efter et fryseskab med en god energiklasse. Kig efter frysere med energiklasse A-D. Tip! Du kan også se det årlige energiforbrug på fryseskabets energimærke. 


Hvilken type fryser er rigtig for dig?


kummefrysere
fryseskabe
integrerbare fryseskabe

Kummefryseren har den fordel at den typisk har et lavere energiforbrug og har plads til flere varer end et fryseskab. Ulempen er, at den giver en ringere overskuelighed over varerne, fordi varerne lægges oven på hinanden. Drudover bliver en kummefryser ofte placeret i kælderen eller bryggerset, hvilket gør at frostvarerne ikke er lige ved hånden, når du laver mad i køkkenet.

Fryseskabet har den fordel, at det skaber en god overskuelighed over dine frostvarer, da de er placeret i skuffer eller hylder. Derudover er et fryseskab typisk placeret i køkkenet, hvilket gør dine frostvarer mere tilgængelige. Ulemperne er, at fryseskabe typisk har plads til færre madvarer og et højere energiforbrug end kummefrysere.

Integrerbare frysere har de samme fordele og ulemper, som et fryseskab. Forskellen er blot at et integrerbart køleskab kan gemmes væk bag din køkkenlåge for et mere stilrent udseende.

Vil du bare have det bedste? Find en maskine, der er bedst i test!

bedst i test


Ekstra funktioner, som er værd at overveje

LowFrost

I frysere med denne funktion er fryselegemet placeret udenfor fryserummet, hvilket modvirker dannelsen af rim. Det betyder, at den kun skal afrimes ca. en gang om året.

NoFrost

Med denne funktion slipper du helt for at afrime, da fryselegemerne kort opvarmes ca. 2-6 gange dagligt, hvilket fjerner rimen.

Fleksibel indretning

Særligt hvis du vælger fryseskab, er den indvendige indretning også værd at overveje. Køber du f.eks. mange grøntsager, er det rart at have skuffer, og køber du mange pakker kød, er det rart med hylder - og gerne nogen, der kan justeres i højden.

Hurtig frys

Denne funktion gør, at dine varer hurtigere bliver frosne. Nogle fryseres hurtig frys funktion justerer automatisk temperaturen tilbage til den oprindelige, når varerne er frosset, mens andre manuelt skal slås fra igen.

Elektronisk display

Nogle frysere er forsynet med et digitalt display, hvorfra du kan styre fryserens funktioner og indstillinger.

Elektronisk temperaturindstilling

Nogle frysere er forsynet med elektronisk temperaturstyring, som gør det muligt for dig at justere temperaturen helt præcist.

Soft-close funktion

Vil du undgå, at lågen bliver smækket i? Denne funktion giver en stille, rolig og behagelig følelse, når du lukker fryseren.

LED-belysning

LED-belysningen i fryseren giver et blødt og elegant lys, som hjælper med at give dig et godt overblik over indholdet, så du altid kan se, hvad du har - og hvad du mangler.

Anti-Fingerprint

Vil du gerne undgå fingeraftryk på din fryser? Så skal du have en med denne funktion. Anti-Fingerprint er særligt velegnet til børnefamilier.


Populære mærker af frysere

Bauknecht
Siemens
Scandomestic
Liebherr
Electrolux
Bosch
find butik

Stadig i tvivl?


Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om du ringer til os, sender en mail eller besøger en af vores butikker.

Du kan ringe til os på 70 111 000, eller sende os en mail til [email protected].