Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher selvfølgelig laveste netpris*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Lad duften af sommer flytte ind på altanen, terrassen, stranden eller i baghaven. Vi har grill og pizzaovne til enhver smag og ethvert behov. Byd gæsterne på lækker grillmad og nyd de sene sommeraftener med grillmad under åben himmel.

Grill til enhver smag

Gasgrill
Kulgrill
El grill
Pillegrill
Plancha
Udekøkken
Pizzaovne
Grill tilbehør
Tilbehør pizzaovne
Tilbud grill
Valg af grill

Sådan vælger du en grill, der passer til dine behov:


  1. Kulgrillen er ideel til dig, der søger den autentiske grillsmag og ikke har noget imod at bruge lidt ekstra tid på at opvarme grillen for at opnå den helt rigtige smag.
  2. Gasgrillen er det rette valg, hvis du foretrækker at have din grillmad klar på ingen tid. Den opvarmer hurtigt og giver dig bedre kontrol over temperaturen.
  3. Den elektriske grill er den bekvemme løsning for dig, der ønsker at undgå besværet med kul eller gasflasker. Bare tilslut den til en stikkontakt. Perfekt til lejligheder med begrænset plads!


Er du mere til pizza end grillpølser? Så kan det være en pizzaovn, du er på udkig efter!

Grill mad

*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår på det enkelte produkt.