Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Kontakt os
på mail
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null
Buy and get

AirFry – til sund forkælelse

Nu kan du få sprødheden og smagen af friteret mad uden de ekstra kalorier. Denne metode til ekstremt intensiv bagning med varmluft kræver ikke noget fedt for at sikre den perfekt sprøde, gyldne skorpe. I kombination med vores specielle trådnetbakke opnår du endnu bedre resultater.


Nu får alle, der køber en Gorenje-ovn eller fritstående komfur med AirFry-funktion inden i perioden d. 09/09 2024 – d. 31/10 2024, en AirFry-trådnetbakke, der passer til deres produkt (værdi 599 DKK).

Læs mere og se produkter her ➡

Gorenje Indbygningsovne
Gorenje Kombiovne
Gorenje Varmeskuffer
Gorenje Induktionskomfurer
Gorenje Gaskomfurer
Gorenje Keramiske komfurer

Airfry - Når det skal være sundt og lækkert

Nu kan du få sprød og smagfuld friteret mad uden de ekstra kalorier. Denne metode med intensiv bagning med varmluft kræver ikke noget fedt for at sikre den perfekt knasende, gyldne skorpe.I kombination med en speciel perforeret bageplade (afhængigt af modellen), der indkapsler retten perfekt, opnår du endnu bedre resultater.Velegnet til små stykker kød, fisk, grøntsager og frosne færdigretter som pommes frites og chicken nuggets.

HomeMade shape - Jævnt bagt hver gang

Gorenjes ovne er kendt for deres innovative, afrundede hulrum, som har været deres kendetegn i mange år. HomeMade-formen er inspireret af de traditionelle brændeovne og sikrer bedre luftcirkulation sammenlignet med konkurrenterne. Nu er HomeMade-formen blevet fuldstændig fornyet, og luftstrømmen er blevet perfektioneret takket være et nyt varmelegemedesign og en forbedret fordeling af ventilationsåbningerne. Derfor er temperaturen stabil i hele ovnen. Aldrig mere vil dine retter blive brændt på den ene side og understegt på den anden.

null

Aqua Clean - Enkel, afslappet rengøring

AquaClean er en stor hjælp til rengøring af komfurets ovnrum. Det eneste, der kræves, er at hælde en halv liter vand i en bageplade og tænde for AquaClean efter hver bagning. På bare 30 minutter er resultatet synligt på hele overfladen og på bagepladerne. Pletter og fedt blødgøres og kan nemt tørres væk.

Ekstra dyb, ekstra stor bageplade

Hovedfordelene ved den ekstra dybe bageplade er nem rengøring og mange brugsmuligheder. Pladen har EcoClean-emaljebelægning, hvilket gør den let at rengøre med vand fra hanen og en blød klud. Med den 5 cm dybe plade kan du tilberede større og mere saftige retter som lasagne, tærter og lignende. Bagepladens mål (h/b/d): 54/406/360 mm.

null

Kvalitet og tradition


Gorenjes tradition inden for design og produktion af husholdningsapparater går mere end 74 år tilbage. Med rødder i slovensk tradition og europæiske værdier er Gorenje i dag en af Europas førende producenter af husholdningsapparater.


Gorenje - lidt enklere

Gorenjes husholdningsapparater er omhyggeligt designet til at opfylde dine behov og at passe til din personlighed og din livsstil. De er nemme at forstå og betjene, har færre knapper og er mindre krævende at bruge, så dine daglige pligter bliver meget nemmere.