Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Kontakt os
på mail
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

ELL præsenterer en ny generation af varmepumper,

som forener æstetik og ydeevne i ét enestående design.

Med ELL gør vi klimaløsninger stilfulde, innovative og unikke – samtidig med, at vi sikrer et godt indeklima og en behagelig temperatur. Her finder du en række moderne nuancer, som passer ind i en moderne indretning.

ELL kommer med tre unikke varmepumper, ELL Front, ELL Tall og ELL Solid, hvor alle kommer i et mørkt ydre.

ELL Front: Elegant og kraftfuld vægmodel, hvor du kan vælge mellem tre elegante farver på basen og et udvalg af farvemuligheder på fronten.

ELL Tall: En slank og vertikal varmepumpe, der bringer futuristisk design ind i dit hjem.

ELL Solid: En robust og pålidelig gulvmodel, som kombinerer kraftfuld ydeevne med et tidløst design.

null

ELL Front

ELL Front er til dig, der gerne vil have æstetik uden at gå på kompromis med funktionalitet. Til dig, der gerne selv vil vælge farven på din varmepumpe, men også vil have muligheden for at skifte farven løbende.

ELL Front har en høj ydeevne og flytter luften effektivt rundt i rummet – både til opvarmning og afkøling.

Vælg din base og farve

ELL Front er innovativ med en base, der kan vælges i tre stilfulde nuancer.

I samarbejde med den danske virksomhed Gabriel, som er Europas førende leverandør af møbeltekstiler, har vi udviklet flotte stoffronter i deres unikke tale-tekstil, der giver Front-designet en ekstra dimension. Se de mange farver og skift udtrykket på varmepumpen efter ønske.

null
null

Skab din egen fortælling med Tale fra Gabriel

Samarbejdet med Gabriel understreger visionen om at skabe et nyt syn på varmepumper som noget helt andet end en kedelig genstand, der skal gemmes væk. Med sin farvede front og stilfulde base insisterer ELL Front på at blive lagt mærke til. Skab din egen fortælling med Tale fra Gabriel og lad din varmepumpe spille en fremtræden rolle i din indretning.

En grønnere klimaløsning

Gabriel leverer høj kvalitet, design og bæredygtige tekstiler med fokus på genanvendelse. Deres Tale-tekstil består af 99% genanvendt postconsumer-polyester, og er primært lavet af klare, ufarvede plastflasker, hvilket efterlader et mindre CO2-aftryk og kræver færre ressourcer end stof lavet af ny polyester.

null
null

ELL Tall

ELL Tall-varmepumpen fordeler effektivt luften rundt i rummet ved hjælp af sit unikke vertikale design. Tall kommer med et helt andet udtryk, end det de fleste forbinder med en varmepumpe. Den slanke silhuet og mørke farve giver Tall et eksklusivt og minimalistisk udtryk, som passer godt ind i en moderne indretning.

null
null
null
null

Stilfuld og effektiv

ELL Tall er mere end bare flot design. Tall er den varmepumpe i vores sortiment, som kan opvarme og afkøle flest kvadratmeter. Den egner sig derfor godt til større rum, uden at den tager plads.

Tall giver dig fantastisk varme om vinteren og en behagelig sval effekt på de varme sommerdage. Både i private hjem, kontorer, restauranter og meget mere.

Unik formgivning

Tall er med sin form nem at placere i hjørneet af et rum, og kræver ikke fast montering. Det er ret unikt, at den kan placeres alle steder. Derudover er designet noget helt særligt, som giver hjemmet en æstetisk tilføjelse.

Velegnet til alle miljøer

Med Talls slanke design, beskedne størrelse samt støjdæmpende teknologi, er den meget velegnet til alt fra kontormiljøer og restauranter til private boliger, hvor man ikke ønsker en varmepumpe, der larmer for meget i hverken udseende eller lyd.

ELL Outdoor

ELL Tall leveres sammen med udendørsenheden ELL Outdoor.

Med enhedens strømlinede design, avancerede teknologi og høje energieffektivitet leverer ELL Outdoor på elegant vis optimal ydeevne og bidrager til at reducere energiforbruget og miljøpåvirkningen.

null
null

ELL Solid

ELL Solid varmepumpen udnytter, at varmen kommer nedefra og stiger op i rummet. Den placeres ved gulvet over fodlisten for at give en intelligent og behagelig måde at varme eller køle rummet på.

null
null
null
null

Solidt design. Høj kvalitet.

Designet er minimalistisk, underspillet og strømlinet, og den mørke nuance giver den et moderne udtryk, som passer ind de fleste steder. Solid er produceret i kvalitetsmaterialer, som sikrer driftsikkerhed og en lang levetid på varmepumpen.

Ny generation af indeklima

Oplev en ny generation af indeklima med ELL Solid. Den effektive varmepumpe sikrer optimale temperaturer i byggerier op til 120 m2 hele året rundt. Også i det nordiske klima, som kræver noget ekstra af din klimaløsning.

ELL Solid

ELL Solid varmepumpen sikrer god, effektiv og støjsvag udnyttelse af varmen og giver et behageligt indeklima. Velegnet til både helårsbolig, sommerhus og erhverv.

ELL Outdoor

ELLs varmepumper leveres sammen med udendørsenheden ELL Outdoor.

Den er designet til at opsamle og udnytte energien fra omgivelserne, såsom luften, for at generere effektiv og pålidelig nedkøling og opvarmning til boliger og andre byggerier – uanset årstid og vejrforhold.