Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
SommerUDSALG - Spar op til 50% her! *
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Giv dit tøj et længere liv med Electrolux' PerfectCare

Med vores PerfectCare-serie har vi målrettet os mod at udvikle vaske- og tørremaskiner, der ikke kun sparer på energien, men også behandler tøjet skånsomt for at forlænge dets levetid.

null

Vask mindre, brug mere damp


Det er ikke altid nødvendigt at fylde en hel maksine. Ofte er alt, hvad der er brug for en hurtig opfriskning af tøjet. Ved at bruge damp sparer du på vandet samtidig med, at du forlænger tøjets levetid. Som ekstra bonus mindsker du også strygetiden, fordi dampen udglatter en tredjedel krøller.


Mange af Electrolux' vaske- tørremaskiner har et Steam Refresh-program som damper tøjet i slutningen af vasken, eller når du selv vælger funktionen for at friske dit tøj op.

Derfor er 30 det nye 40 i tøjvask

De fleste vil gerne være mere miljøbevidste, når det kommer til tøjvask. Men en del er bange for, at lugt og pletter ikke går væk, når man vasker på lave temperaturer. Med dagens avancerede forvask-teknologi, svarer 30°C til en lige så effektiv vask som 40°C. Farverne holder længere og programmet bruger mindre energi.


null
electrolux vaskemaskiner
Electrolux tørretumblere
electrolux vaske-tørremaskiner

Vask, damp og tør med Electrolux

Sænk temperaturen

Du kan spare 30% på energiforbruget ved at vaske dit tøj på 30 grader i stedet for på 40 grader.


Spar på vandet

Brug damp for at opfriske tøjet når det ikke har brug for en hel vask, så sparer du mere end 40 liter vand per vask.


Steam Refresh-program

Brug damp til at opfriske tøjet, når det ikke er nødvendigt med en hel vask. Damp reducerer og udglatter desuden en tredjedel af krøllerne, hvilket minimerer behovet for en strygning.

Vaskepulver

Brug flydende vaskepulver når du vasker farvet tøj, så undgår du misfarvning forårsaget af det blegemiddel, som ofte er i pulveriseret vaskepulver.


Korrekt dosering

Tænk på at dosere dit vaskepulver efter hvor hårdt vandet er, og hvor meget kalk der er i det. Overdosering kan forårsage slitage på tøjet og få farverne til at falme og blive kedelige med tiden.


Udendørsprogram

Tør dit sportstøj eller funktionstøj i tørretumbleren, da det genopbygger den aktive membran og dermed optimerer tøjets funktion.