Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Kontakt os
på mail
*Konkurrencen løber frem til 4. august 2024. Læs mere om konkurrencebetingelser i spillet.
null

En affugter forbedrer luftkvaliteten


En effektiv styring af indendørs luftfugtighed, er med til at opretholde en sund bolig og et behageligt indeklima. Høj fugtighed kan føre til en række problemer, der påvirker både din bolig og dit helbred. Især i lejligheder og kældre kan der være begrænset mulighed for naturlig udluftning. Her kan en affugter gøre en stor forskel på at forhindre mug- og skimmelsvampsdannelse. Med en affugter eller en 2-i-1 affugter & luftrenser fra eeese air care, får du masser af fordele:


  • Forebygger og bekæmper og skimmelsvamp.
  • Afhjælper fugtigt indeklima.
  • Reducerer dårlig lugt.
  • Forbedrer luftkvaliteten.
  • Skaber et sundt indeklima.
  • HEPA-filter mindsker støv og pollen.
  • HEPA-filter mindsker allergiske reaktioner.
null

Effektiv tøjtørringsfunktion - bedre for miljøet og billigere i strøm


I mange husstande må man ty til tørretumbleren for at få familiens tøj tørt hurtigt. Denne opgave kan en affugter med indbygget tøjtørringsprogram også løse. Med blot et enkelt klik på displayet, startes den praktiske tøjtørringsfunktion, som tørrer tøjet ekstra hurtigt og ikke slider på tøjet som en tørretumbler gør. Da strømforbruget oftest er lavt, er en affugter et markant billigere og smartere alternativ til en tørretumbler.

HEPA-filter renser luften


Husdyr, madlavning og elektronik er nogle af de ting, der påvirker indeklimaet. Et HEPA-filter hjælper effektivt med at rense luften i rummet da det opfanger selv de mikroskopiske partikler. En luftrenser med HEPA-filter kan derfor være en god ide hvis man lider af allergier, eller blot ønsker et rent og sundt indeklima for hele familien. Et HEPA H13 filter hjælper effektivt med at rense luften. Opfanger op til 99,97% af luftbårne partikler og allergener. Et HEPA filter fås også med aktivt kul, hvilken hjælper mod lugte.

null
null
null
null
null
null

Meget lavt strømforbrug


En affugter har et relativt lavt strømforbrug og behøver ikke at koste en formue at have kørende. F.eks. kan det bedre betale sig at tørre tøjet med en affugter fremfor en tørretumbler. Værdien af det lave strømforbrug er et sundt indeklima for hele familie, ved at forhindre dannelsen af skimmelsvamp, som er en boligejers værste mareridt. De fleste af vores affugtere har et meget lavt strømforbrug.


Hurtig og nem kontol med Wi-Fi

Wi-Fi giver dig mulighed for meget nemt at styre enheden via en app på din mobil, uanset hvor du er. Det er smart, fleksibelt og innovativt!

Lydsvag – helt ned til 35 dB(A)


En affugters lydniveau måles i decibel og varierer i styrke. Vi har affugtere i forskellige lydniveauer, hvilket afhænger af omgivelserne, men fælles for alle affugterne er at de ligger i den lydsvage ende.


Godkendt og specielt designet til vådrum

Et badeværelse er et af de rum, hvor der dannes meget fugt. Efter et lunt bad kan det være rart at kunne slå sin affugter til, for hurtigt at opnå en normal luftfugtighed i rummet. IPX4 klassificerede affugtere er godkendt til vådrum, så du trygt kan stille den på badeværelset hvor der især dannes meget fugt.

null
null

Kombineret Affugter og luftrenser – 2-i-1


Udnyt din affugter fuldt ud, ved at kombinere effektiv affugtning med luftrensning i HEPA kvalitet. En opgraderet 2-i-1 hybrid model kan derfor både sænke luftfugtigheden, samt rense luften.  En affugter hjælper mod fugtigt indeklima og skaber ventilation i rummet. Den slår automatisk til og fra når der er behov for affugtning i rummet. En luftrenser er udstyret med et HEPA-filter, og dette filter renser luften, fjerner skimmelsvampsporer, bakterier og vira fra luften, samtidig med at den fjerner fugten fra rummet.