Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Dreame - Effektiv støvsugning og skinnende gulvvask

Dreame revolutionerer rengøringen med kraftfulde støvsugnings- og gulvvaskeløsninger. De betragtes som en innovativ frontløber, da de besidder over 150 patenter - herunder en kraftfuld højhastighedsmotor samt avancerede teknologier såsom monokulært maskinsyn og SLAM. Dreame sætter altså standarden i rengøringsbranchen. De er dedikerede til at give kvalitet og teknologisk ekspertise og stræber efter at hæve niveauet inden for rengøring og forbedre livet for deres forbrugere.

Støvsugere

Støvsugere

Støvsugere fra Dreame kombinerer innovation og ydeevne for at levere enestående rengøring til dit hjem. Dreame sikrer en grundig og effektiv støvsugning på alle overflader ved hjælp af avancerede teknologier - herunder kraftfulde motorer og smarte navigationsløsninger. Du vil opleve en ny standard inden for hjemmerengøring med Dreame-støvsugere, der ikke kun fjerner støv, men også let bliver del af din daglige rutine.


Se Dreame støvsugere her ➡


DreameBot L20 Ultra – Den ultimative selvrensende robotstøvsuger og gulvmoppe

Dine gulve efterlades skinnende rene med DreameBot L20 Ultra, som har eksklusiv MopExtend™-teknologi og imponerende DuoScrub™-moppesystem, og ikke mindst intelligent kantrengøring. Den fuldautomatiske basisstation gør daglig rengøring problemfri ved at tømme støvbeholderen, vaske mopperne, påfylde vand og rengøringsmiddel, så du vender hjem til en fejlfri rengøring og en forfriskende duft.

Det kraftfulde Vormax™-sugesystem med 7.000 Pa* sugeevne sikrer imponerende rengøringsresultater. DreameBot L20 Ultra leverer en avanceret rengøringsoplevelse med løftbar gummibørste og avanceret teknologi til genkendelse af tæpper og moppeafmontering. Oplev hvor ubesværet rengøring kan være med avanceret robotpleje, der holder robotten i topform, så du kan nyde den mest problemfri rengøring nogensinde.

L20 Ultra Vacuum Robot Black
L20 Ultra Vacuum Robot Black

Gør rengøringen nemmere med Dreame

Dreame går ud over traditionel rengøring med intelligente løsninger, der gør din daglige rengøring mere effektiv og problemfri. Deres store udvalg af rengøringsapparater er designet til at imødekomme forskellige behov. Samtidigt sikrer deres avancerede teknologier, såsom kraftfulde gulvvaskemopper, en ren og sund hjemmeatmosfære. Uanset om det er gulve, tæpper eller hår, er Dreame dedikeret til at gøre hverdagen lettere og mere behagelig.


Se Dreame rengøring her ➡

Rengøring
Hårpleje

Hårpleje

Dreame tager sig af dit hår med samme engagement som rengøring. Hårplejeprodukter fra Dreame er designet med avanceret teknologi og omfattende forskning for at opfylde dine krav til hårpleje. Kombinér skønhed med teknologi, og lad Dreame være din partner i hårpleje.


Se Dreame hårpleje her ➡

Robotstøvsugere
Ledningsfri støvsugere
Gulvvaskere
Hårtørrer
Støvsugeposer
Tilbehør til støvsugere

Om Dreame

Dreame blev grundlagt i 2015 med ambitionen om at "forbedre livskvaliteten for forbrugere over hele verden". Dreames fokus er at levere rengøringsapparater af høj kvalitet med hjælp fra astrodynamikteknologier. I 2017 tilsluttede Dreame sig Xiaomi Ecological Chain, som er førende inden for innovative rengøringsapparater til det smarte hjem.