Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
SommerUDSALG - Spar op til 50% her! *
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Tørretumblere fra Bosch med selvrensende kondensator holder sig selv ren

Det betyder at du ikke længere behøver at spule kondensatoren ren manuelt. Har man en ren kondensator, er man garanteret et lavere energiforbrug samtidig med at tørretumbleren tørrer lige effektivt igennem hele dens levetid. Tørretumblerne fra Bosch med selvrensende kondensator har et lavt energiforbrug og påvirker altså miljøet mindre. De har derfor fået mærkningen "Green Technology inside".

null

Effektiv tørring år efter år

I hele produktets levetid bidrager den selvrensende kondensator bidrager til et lavt energiniveau og optimal effektivitet.


Uden selvrensende kondensator vil energiforbruget stige, hvis ikke kondensatoren rengøres manuelt ofte.

Med selvrensende kondensator vil energiforbruget holde sig på det samme lave niveau, som da tørretumbleren var helt ny og den vil altså fortsat tørre lige effektivt.


Klik her eller på billedet til venstre, for at se en kort video om hvordan Bosch's tørretumblere med seelvrensende kondensator fungerer.Teknik som giver dig bedre samvittighed

Med en Bosch tørretumbler med effektiv, selvrensende kondensator er du sikret et lavt energiforbrug i hele maskinens levetid.

Hvis en kondensator ikke rengøres jævnligt, vil den stoppe til og skal rengøres manuelt. Med en selvrensende kondensator får du en tørretumbler der bader efter arbejde. Tørretumbleren anvender nemlig det vand, som den selv har genereret i tørreprocessen, til at rengøre sig selv.

Fordi den selv gør det, sparer du tid og er garanteret et effektivt tørreresultat hver gang.

null