Dine gemte varer

Luk

Få op til 750 kr. tilbage, når du køber og tilslutter din nye Bosch opvaskemaskine til Home Connect-appen.*

For at benytte kampagnetilbuddet, skal din Bosch opvaskemaskine være købt inden den 31/12 2022.

*Sådan gør du:

1) Download Home Connect appen i App Store eller Google Play.

2) Tilslut din nye opvaskemaskine til Home Connect appen, og tag derefter et skærmbillede, der viser at opvaskemaskinen er tilsluttet Home Connect-appen.

3) Klik her for at logge ind/registrere dig og dit produkt i MyBosch.

4) Klik på " Registrer dit køb her ". Husk at have kvittering og dine bankoplysninger (Swift og IBAN) ved hånden, når du registrerer dit køb. Upload kvittering og skærmbillede, når du registrerer din cashback.

5) Din cashback er nu registreret. Hvis alt er udfyldt korrekt, modtager du betalingen inden for 28 dage.

For at benytte tilbuddet og få op til 750 kr. tilbage, skal du have købt din Bosch opvaskemaskine på skousen.dk i kampagneperioden 01/09 2022 - 31/12 2022. Sidste dag for at registrere din cashback er 15/2 2023.

Læs mere om vores kampagnebetingelser her.

Se hvilke Bosch opvaskemaskiner, som er med på kampagnen nedenfor.

Bosch Home Connect

Download af program 

Nu kan du downloade opvaskeprogrammer til din maskine ved hjælp af Home Connect-appen. Uanset hvilken opvaskemaskine med Home Connect, du har valgt, er der en række specificerede programmer at downloade, og det hele er gratis. Forestil dig, hvis du har fået smukke vinglas i fødselsdagsgave, præcis dem du har ønsket dig, og du kan ikke kan vente med at invitere dine venner til at hjælpe dig med at tage dem i brug. Men åh nej, du kan ikke sætte dem i opvaskemaskinen, fordi programmerne er for varme, eller skylningen er for kraftig. Slap af, tjek Home Connect, og download et nyt, justeret opvaskeprogram, der er perfekt til forsigtig vask af vinglassene. Nyd din aften, og lad Bosch vaske op. 

Fjerndiagnostik

Når opvaskemaskinen er tilsluttet Home Connect, er der støtte lige ved hånden. Vi taler ikke kun om, når der sker noget, eller noget er galt, men om muligheden for, at du får mest muligt ud af din nye opvaskemaskine. Uanset om det er programopdateringer eller specifikationer, der kan downloades, giver Home Connect dig besked. Vi forsikrer dig også om, at Bosch fremstiller produkter, der holder. Så hvis der er noget galt, kan vores teknikere via appen logge ind og se, hvad der er sket, og diagnosticere problemet. De kan enten hjælpe dig med at løse nu og her, eller også kan du aftale tid med en Bosch-tekniker, der kommer hjem til dig. Med fjerndiagnostik tager teknikeren de korrekte dele og værktøj med til at løse problemet med det samme, det sparer dig for mere besvær. Smart, ikke? 

Intelligent program

Er du nogensinde stoppet op og har overvejet, hvor rent servicet faktisk er, når programmet er færdigt? Eller har du været irriteret over en våd salatskål og bestik? Nu kan du bedømme programmerne i Home Connect! Hvis du er tilfreds eller utilfreds med resultatet, skal du bedømme det med en smiley i appen, så gemmer og anvender opvaskemaskinen indstillingerne, baseret på dine ønsker, til næste opvask. 

Brug for guide til, hvordan du forbinder din home connect opvaskemaskine til din app?

Se med i videoen nedenfor

Dine gemte varer

Luk