Dine gemte varer

Luk

Book et gratis rådgivningsmøde i din lokale Skousen

Det er ikke altid lige nemt at vælge nye hvidevarer.

Det vil vi i Skousen gerne hjælpe dig med. Derfor kan du nu booke et gratis møde i din lokale Skousen butik, hvor du får:

  • Gratis rådgivning
  • Hjælp til at forstå funktioner
  • Hjælp til at sammensætte hvidevarer til køkken og bryggers
  • Og som altid: et godt tilbud


Hvordan kan jeg forberede mig?

Har du nogle specifikke produkter, som du gerne vil sammenligne? Så kan du skrive dette i kommentarfeltet, når du booker mødet.

Du kan også medbringe dette i butikken på dagen. Så ser vi på det sammen.

Tænk også gerne på, hvad der vigtigt for dig inden mødet. Er der nogle funktioner du synes er vigtigst? Skal vaskemaskinen have automatisk dosering? Skal opvaskemaskinen klare opvasken til en familie på fem? Alt dette er til hjælp for vores eksperter.

Vi er din lokale ekspert, når du har brug for hvidevarer

I Skousen har vi mere end 60 års hvidevareerfaring. Vi glæder os til at give dig personlig rådgivning, så vi finder det helt rette produkt til netop dit behov. Uanset om du mangler småelektronik eller hvidevarer til dit nye køkken, hjælper vi dig fra start til slut.

Vi står også til rådighed, hvis du har brug for hjælp til levering, montering, reparation, vedligeholdelse og bortskaffelse, eller endda finansiering uden omkostninger, står vi selvfølgelig også til rådighed. Vi bestiller også gerne reservedele hjem til dig.

Hos Skousen matcher vi selvfølgelig laveste netpris*, og hjælper dig gerne med at tjekke prisen før du handler.

Lige meget hvem du er, har vi hvidevarene til dig.

Dine gemte varer

Luk