Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher selvfølgelig laveste netpris*
Spar op til 40% på massevis af varer* her
*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.
Turkis friday skousen
61
Dage
15
Timer
23
Minutter
28
Sekunder
black friday mail
black friday facebook

Black Friday hos Skousen

Vi fejrer Black Friday den 24. november 2023 og du er inviteret

I 2023 er Black Friday den 24. november og det er den dag hvor du kan få store rabatter og gode tilbud hos de aller fleste butikker, og Skousen er ingen undtagelse. Ved at like os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev, er du først i køen til at modtage de gode tilbud.


Hvad er Black Friday?

Black Friday er et amerikansk fænomen. Der rygtes at navnet opstod da politiet i Philadelphia skulle beskrive mylderet af mennesker på julegaveindkøb og de store eksosskyer fra bilerne. Black Friday er først kommet til Danmark de senere år, men det er allerede en stor indkøbsfest. Traditionelt var tilbuddene forbeholdt de fysiske butikker, men efterhånden er der også mange gode tilbud i de fleste webshops.


Hvornår er Black Friday?

Black Friday finder altid sted dagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving, som fejres den fjerde torsdag i november. I og med at Black Friday er sidst i november er det også rigtig mange, der starter julegaveindkøbene denne dag. Har du måske lagt mærke til at mange butikker starter de gode tilbud inden selve Black Friday? En del butikker starter tidligere på ugen med de gode tilbud, mens andre har tilbud hele måneden. Der er altså rigtig gode muligheder for gøre en god handel inden jul. Begivenheden bliver større og større for hvert år, men det er altså kun en dag i november som betragtes som Black Friday.


Er der mange der køber julegaver på Black Friday?

Ja, det er der. Der er en række gode tilbud og rabatter denne dag og dermed også mange penge at spare. Det er altså en rigtig god ide at forberede sig ved at få fat på venner og families ønskesedler, og ved at finde ud af hvilke butikker der deltager i begivenheden.


Kom først til de gode tilbud på Black Friday

Hos Skousen fejrer vi selvfølgelig også Black Friday på Facebook. Her kan du deltage i konkurrencer og du vil få information om de gode tilbud vi har denne dag. Like vores Facebook side for at komme først i køen til alle de gode tilbud. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden for at modtage gode tilbud, som gælder til Black Friday.


Gode råd til Black Friday

Vil du være sikker på at du får fat i de bedste tilbud på Black Friday? Her får du nogle gode råd:

  • Find ud af hvilke butikker der har Black Friday tilbud. Er det en fysisk butik eller en webshop du skal besøge? Er det en butik der har alle dine ønsker eller skal du forbi flere steder? Gem bogmærker og adresser så du er klar til at shoppe.
  • Hvornår starter udsalget? Er det ved midnat eller først om morgenen, når den fysiske butik åbner? Er der forskellige time-tilbud eller er varerne på tilbud hele dagen? For at få fat på alle disse informationer er det en god ide at tilmelde sig forskellige nyhedsbreve eller like butikkerne på Facebook – så er du klar når tilbuddene er der!
  • Skriv en liste så du ved, hvad du ønsker at købe. Skal du købe julegaver er det en god ide at vide hvad du ønsker at købe, så du kan slå til når det bedste tilbud er der.


Hvorfor handle hos Skousen på Black Friday?

Vi giver dig personlig betjening både i din lokale Skousen butik og på Skousen.dk selvom Black Friday er en af årets mest travle shoppedage. Find din nærmeste butik her, besøg vores webshop, kontakt os på telefon 70 111 000 eller e-mail [email protected]. Har du brug for hjælp efter køb er vi altid behjælpelig.

Lige meget hvad så er vi hos Skousen altid klar til at hjælpe dig med at finde det du har behov for – også på Black Friday.