Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Kontakt os
på mail
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

BISSELL har i årevis været synonym for kvalitet og effektivitet. De designer alt deres rengøringsudstyr med det formål at gøre din rengøringsrutine lettere og mere effektiv. Uanset om du står over hverdagens huslige pligter eller større rengøringsopgaver, så har BISSELL det rette udstyr til opgaven. Udforsk BISSELL's store udvalg af støvsugere, tæpperensere og andre innovative produkter, og oplev en ny standard for rengøring i hjemmet.

Ledningsfrie støvsugere fra Bissell
Støvsugere fra Bissell
Gulvvaskere fra Bissell
Tæpperensere fra Bissell
SpotClean

SpotClean: Effektiv pletfjerning, uanset hvor du er!

Slip af med pletter og snavs uden besvær ved hjælp af BISSELL SpotClean! Se pletterne forsvinde nemt og hurtigt uden at skulle gnide og gnubbe.

BISSELL SpotClean gør det let at holde dine gulvtæpper, tekstiler og bilsæder helt rene og får dem til at se ud, som var de nye. Med sin kraftfulde ydeevne er den let at håndtere, så du hurtigt kan fjerne genstridige pletter såsom fedt og væsker. Gør pletfjerning til en leg med BISSELL SpotClean!

Se BISSEL's SpotClean produkter her ➡

CrossWave: Støvsug, vask og tør i én bevægelse!

Gør din rengøringsrutine mere effektiv med BISSELL CrossWave som støvsuger, vasker og tørrer dit gulv på en og samme tid!

Spar dig selv besværet med moppe og spand. En BISSELL wet cleaner er skabt til at fjerne både synligt og usynligt snavs i én enkel bevægelse. Uanset om du har flise-, træ- eller laminatgulve, rengør BISSELL wet cleaners fedt og snavs, fjerner støv, skidt og våde pletter med lethed. Gør din rengøring mere effektiv med BISSELL CrossWave!


Se BISSELL's CrossWave produkter her ➡

CrossWave
rengøring

BISSELL rengøringsmidler: Tag rengøringen til nye højder!

Oplev enestående rengøring med BISSELL's rengøringsmidler.

Vælg BISSELL rengøringsmidler for en ekstraordinær rengøringsoplevelse, der ikke kun leverer fremragende resultater, men også beskytter dine apparaters levetid. Dette sikrer samtidig pålidelig ydeevne. Den omhyggeligt sammensatte formel i BISSELL's produkter forhindrer skumdannelse og striber, samtidig med, at den fremskynder tørretiden.

Se BISSELL's rengøringsmidler her ➡

Forankret i tradition og drevet af familieengagement

BISSELL er en familieejet virksomhed, der har været førende inden for hjemmeprodukter i mere end fem generationer. Med næsten 150 års erfaring har BISSELL været dedikeret til at holde hjem pletfrite. I 1876 drev Melville og Anna Bissell en isenkrambutik, hvor konstant fejning af støv, glas- og porcelænsskår var en del af dagligdagen. Melville udviklede derfor en gulvfejemaskine for at holde familiebutikken pæn og ryddelig. Den viste sig at være så effektiv, at efterspørgslen steg markant, og snart solgte BISSELL flere gulvfejemaskiner end kopper og tallerkener - over 1000 om dagen.

BISSELL er den dag i dag stadig en familieejet virksomhed, som er passioneret om at hjælpe dig med at rengøre dit hjem nemt og effektivt. Så du kan stille støvsugeren væk, nyde livet og glæde dig over enkel, dybdegående rengøring.