Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Kontakt os
på mail
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
asko

Skandinavisk håndværk og tradition med ASKO

ASKO er en førende aktør inden for hvidevarebranchen med en historie, der går tilbage til 1950 i Sverige. Virksomheden har et solidt ry for at producere højkvalitets husholdningsapparater. Deres sortiment omfatter alt fra vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner til kogeplader, ovne og køleskabe. ASKO er kendt for deres holdbare konstruktion, skandinaviske design og innovative teknologier. Virksomheden lægger stor vægt på bæredygtighed både i produktionen og i deres produkter, i tråd med den skandinaviske tradition.

Produkter designet til at holde i lang tid

null

Produkter designet til at holde i 20 år.

ASKOs produkter er designet til krævende kommercielle miljøer og lever op til høje professionelle standarder. Uanset om det er til professionelt eller hjemmebrug, er kvalitet altid i fokus. Hvert ASKO-produkt kombinerer pålidelighed og ydeevne med et tidløst skandinavisk design. For at sikre, at de kan opretholde denne standard i lang tid, testes de svarende til 20 års levetid.

Mere stål, mindre plastik.

Intet materiale holder så længe som stål. Derfor fokuserer ASKO på at anvende så mange ståldele som muligt i deres opvaskemaskiner og vaskemaskiner. Ved at reducere brugen af plastik og øge mængden af stål sikrer ASKO, at deres maskiner holder længere.

5 års garanti

Din tryghed og tilfredshed med dit ASKO produkt er vigtig, derfor tilbyder ASKO 5 års garanti. For at drage fordel af 5 års garanti skal du gå til ASKO's hjemmeside og registrere dit nye køb inden for 8 uger efter købsdatoen. 

Opvaskemaskiner - designet til at blive brugt

8 steel™ - De 8 vigtigste dele er produceret i stål

ASKO-opvaskemaskiner bruger stål af høj kvalitet, i stedet for plast, til otte nøglekomponenter: beholderen, påfyldningsstativerne, sprøjterørene, sprøjtearmene, siene, ydre basen, fødderne og den indvendige dør. Dette materialevalg øger holdbarheden og forlænger levetiden for deres maskiner sammenlignet med plastalternativerne.

AutoDose

ASKO har skabt automatisk dosering i deres opvaskemaskiner for at gøre det nemmere for brugeren. Dispenseren kan rumme op til 30 dages opvaskemiddel og skal genopfyldes en gang om måneden. Deres ASKO 3-i-1-opvaskegel er udviklet specielt til deres maskiner og fjerner genstridige pletter med et dobbelt enzymsystem, så tallerkener, bestik og glas bliver skinnende rene, samtidig med at det er miljøvenligt.

En helt tør opvask

Turbo Combi Drying™ er ASKOs innovative system, der kombinerer Turbo Drying™ og naturlig tørring med luft. Tørreprocessen starter med en blæser, mens opvaskemaskinen stadigvæk er lukket. Derefter åbnes maskinens dør automatisk for at fuldføre tørreprocessen ved hjælp af luften i rummet.

Opvaskemaskiner fra ASKO
integrerbare opvaskemaskiner fra ASKO

Vaskemaskiner af højeste kvalitet fra ASKO

null

Nærmest uden vibrationer

Quattro Construction™ er et unikt system med fire støddæmpere, der overfører vibrationsenergien fra tromlens yderside til maskinens bundplade. Denne konstruktion, der er helt indesluttet i kabinettet, sikrer minimal vibration selv under maksimal centrifugering.

Uden gummibælg

Undgå gummibælgen i lågen, som kan nedbrydes over tid og samler snavs, for en mere hygiejnisk vask. Steel Seal™-lågen gør det også nemmere at fylde og tømme vaskemaskinen. Alle ASKO-vaskemaskiner til private husholdninger har denne holdbare lågeløsning.

Automatisk doseringssystem

Lad vaskemaskinen håndtere doseringen af vaskemidlet. Vores maskiner med Auto Dose-system måler vaskemidlet præcist i forhold til mængden af tøj, snavsniveau, vandets hårdhed, program og temperatur. Altid perfekt dosering, derved ingen overdosering.

Vaskemaskiner fra ASKO
Tørretumblere fra ASKO

Oplev ASKO i din lokale Skousen butik


Vi står altid klar til at guide og hjælpe dig i vores Skousen butikker.

Find din nærmeste Skousen her