Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
*Konkurrencen løber frem til 4. august 2024. Læs mere om konkurrencebetingelser i spillet.
null

ASKO Professional er det perfekte valg, når du ønsker holdbare maskiner med et minimalt miljøaftryk uden at gå på kompromis med resultatet. Det stilfulde design gør det muligt at installere og integrere vores professionelle produkter i fællesområder som skønhedssaloner og caféer, og de er robuste nok til at indgå i krævende arbejdsmiljøer som produktionsindustrier eller ombord på skibe. For ASKO professional går brugervenlighed og design altid hånd i hånd for at sikre, at du får en driftssikker og fleksibel ny medarbejder.

ASKO Professionel produkter har et lavt energiforbrug og letter opgaver, der i industriel sammenhæng gentages igen og igen. Takket være vores maskiners uovertrufne performance kan de bruges til en lang række af virksomheder og kundegrupper lige fra børnehaver, hoteller og restauranter, tandlæge- og lægeklinikker til krævende offshore-miljøer.

null
null

Vaskemaskiner

ASKO Professional vaskemaskiner er udviklet til et krævende og effektivt arbejdsmiljø. I øjeblikket er der et stort fokus på hygiejne, hvilket maskinerne naturligvis kan hjælpe med. Vaskemaskinerne er testet i op til 30.000 cyklusser og kan tilsluttes wifi med online booking og logbook.

Desinfektionsprogram: Vaskemaskinerne har et specielt desinfektionsprogram, der opfylder sundhedsmyndighedernes strenge krav. Dette opnås med en høj elementeffekt og et system, der sikrer, at de udvalgte temperaturer opnås og holdes for at sikre desinfektion. Du kan vælge mellem tre forskellige desinfektionsprogrammer: 90 °C, 60 °C og 40 °C. Til programmerne på 60 °C og 40 °C kræves der et særligt vaskemiddel til korrekt desinfektion.

Autodosering: De fleste vaskemaskiner kan tilkobles et eksternt autodoseringssystem. Dette giver altid den korrekte dosering, hvilket er godt for miljøet og spare virksomheden penge. Altid skal virksomheden bekymre sig om der er anvendt det rigtig sæbe eller om ejerforeningen har brugt ikke allergi venlige kemikalier.

Konstruktion: Vaskemaskinerne er konstrueret så den yderste tromle hviler på fire kraftige støddæmpere, der er solidt forankret i en bundplade af stål. Hele konstruktionen står faktisk inde i kabinettet, og centrifugering med selv maksimalt omdrejningstal kan ske nærmest uden vibrationer. Mindre vibrationer giver mindre slitage, og derved længere holdbarhed.

Se vores udvalg af ASKO Professional vaskemaskiner her.

Tørretumblere

ASKO Professional tørretumblere er konstrueret med ekstra driftssikre og støjsvage børsteløse motorer. Ingen børster betyder, at der er én del mindre, der kan gå i stykker. Den robuste børsteløse induktionsmotor med envejsdrift sikrer en længere levetid, et lavere støjniveau og hurtigere tørring.

Der findes modeller til forskelligt behov og installation. ASKO professional har både aftræk, kondens og varmepumpe. Dette sikre at vi kan anvende produkterne til en lang række af virksomheder og kundegrupper som børnehaver, sundhedssektoren, hoteller og restauranter, selv til krævende offshore-miljøer.

Tørretumblerne kan tilsluttes wifi med online booking. 

Se vores udvalg af ASKO Professional tørretumblere her.


Tørreskab med varmepumpe

Vores tørreskabe med varmepumpe har et lavt energiforbrug, men høj tørreeffekt. Med en affugtningskapacitet på 22 g/min tørrer de 4 kg tøj på bare 90 minutter, og det med et energiforbrug på kun 0,3 kWh. Skabet er et helt lukket system, hvilket betyder, at der ikke er behov for tilslutning af udsugning. Fugten kondenserer i løbet af processen, og vandet transporteres til en aftagelig vandbeholder eller via en slange til et afløb.

Se vores udvalg af ASKO Professional tørreskabe her.

null
null

Opvaskemaskiner

ASKO Professional opvaskemaskiner sikrer desinfektion der opfylder sundheds- myndighedernes hygiejnekrav. Den fleksible indretning giver mulighed for nemt at udnytte hele maskinen, så man undgår at skulle kører halv tomme maskiner.

Se vores udvalg af ASKO Professional opvaskemaskiner her.

Slutskyl: 85 °C i minimum 3 minutter er et hygiejnekrav fra sundhedsmyndighederne og det får du med en ASKO professional opvaskemaskine. Vælge blot et af SANI-programmerne som er specialudviklede til desinfektion.

Desinfektion behøver ikke tage lang tid; hurtigste program med desinfektion tager blot 20 min.

Automatisk dosering af sæbe og afspændingsmiddel er en mulighed der giver korrekt dosering hver gang, som derved sparer miljøet for overdosering og virksomheden penge.

Fleksibel indretning gør at maskinen passer til de fleste brugere, skulle der være behov for en helt flad over- eller underkurv kan det tilkøbes. Ideelt til større genstande eller bare til kontoret, der har brug for at desinficerer mange kaffekopper.

null

2 års garanti

ASKO Professional har altid 2 års garanti på produkterne som en sikkerhed for, at de lever op til en god kvalitet og service, som vi står for.

null

15 års reservedelsgaranti

Reservedelsgaranti på 15 år, sikrer at din virksomhed altid kan komme hurtig op at kører igen, hvis uheldet skulle være ude.  ASKO Professional er i stand til at levere reservedele til dit professionelle produkt i mindst 15 år fra købsdatoen. Gælder for professionelle produkter fra ASKO, der er købt efter den 1. september 2012.