Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
SommerUDSALG - Spar op til 45% her! *
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
asko

Skandinavisk håndværk og tradition med ASKO

ASKO er en førende aktør inden for hvidevarebranchen. Grundlagt i Sverige 1950, har virksomheden et solidt ry for at producere højkvalitets husholdningsapparater. Deres sortiment omfatter alt fra vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner til kogeplader, ovne og køleskabe. ASKO er kendt for deres holdbare konstruktion, skandinaviske design og innovative teknologier. Virksomheden lægger også vægt på bæredygtighed i deres produktion og produkter.

null

87 autoprogrammer

Hvis du har brug for vejledning til din madlavning, så vælg et af de op til 87 automatiske programmer. Du skal blot vælge en ret fra en liste over forprogrammerede retter og derefter justere vægt og intensitet, hvis det er nødvendigt.


Stegetermometer

Det programmerbare termometer indsættes i kød, fisk eller brød ved en forudindstillet temperatur. Ovnen slukker automatisk, når den ønskede temperatur nås.


Pyrolyserengøring

Pyrolyse-rengøringsfunktionen opvarmer ovnen til næsten 500 °C og forvandler pletter til aske, der er lette at tørre væk. Bare tænd for ovnen, og lad den gøre arbejdet.

Opvaskemaskiner fra ASKO
Vaskemaskiner fra ASKO
Tørretumblere fra ASKO
køle - fryseskabe fra ASKO
Ovne fra ASKO
Frysere fra ASKO
Køleskabe fra ASKO
Komfurer fra ASKO

Se vores ASKO brand univers i din lokale Skousen butik


Vi står altid klar til at guide og hjælpe dig i vores Skousen butikker.

Find din nærmeste Skousen butik her