Dine gemte varer

Luk

*Kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Om Skousen

Danmarks førende og mest erfarne udbyder af hårde hvidevarer

Vi leverer hårde hvidevarer af høj kvalitet til nok Danmarks billigste priser. Du finder Skousen-butikkerne i hele Danmark. Vi sælger desuden vores produkter online og tilbyder dag-til-dag levering på hvidevarer.

Vores største force er vores hands-on-erfaring med produkterne. Vi har solgt hårde hvidevarer i 60 år, og vi har derfor en høj faglig viden og indsigt. Denne viden og indsigt benytter vi, når vi rådgiver vores kunder og matcher kunden med det helt rigtige produkt.


Vores historie

Hos Skousen er vi stolte af vores historie. Skousen var den første større leverandør af hårde hvidevarer i Danmark, og vi har som de eneste i branchen solgt hårde hvidevarer i 60 år. Historien starter i 1957, hvor Preben Skousen etablerer det, der i mange år er kendt som familievirksomheden Skousen Husholdningsmaskiner.

I de kommende årtier bliver den oprindelige butik udvidet til at være en landsdækkende kæde med butikker fordelt over hele landet. I dag ejes Skousen af WhiteAway Group som blandt andet også ejer WhiteAway.com.

De fysiske butikker består udelukkende af franchisetagere, der gør det, de er bedst til: At være til stede lokalt og at sælge de bedste varer til den bedste pris med den bedste service og vejledning i branchen. Skousens online aktiviteter varetage fra vores hovedkvarter i Risskov ved Aarhus.


Virksomhedsoplysninger

Kontakt

  • Skousen Online Services A/S
  • Vestre Strandallé 54
  • 8240 Risskov
Mail
[email protected]
Telefon
+45 70 111 000
CVR
33780419

Bankoplysninger

Bank
Nordea
Reg.nr.
2211
Kontonr.
9024114047
SWIFT
NDEADKKK
IBAN
DK2420009024114047

Revisor

  • EY
  • Værkmestergade 25
  • Postbox 330
  • 8000 Aarhus CDine gemte varer

Luk