Dine gemte varer

Luk

Se oprydningssalget her*

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Se oprydningssalget her*

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

OBH

OBH

OBH eller rettere OBH Nordica blev skabt i 2002, da to nordiske virksomheder fusionerede. De to virksomheder var hhv. danske Ole Bødtcher-Hansen A/S og svenske Joffe Marketing AB. OBH Nordica har en meget bred produktvifte inden for køkkenudstyr og elektroniske husholdningsprodukter og er i dag markedsleder i Norden. Kig nærmere på vores produkter fra OBH her på siden og se, om der er noget, der kan inspirere dig til dit næste køb.

Et brand, der støtter op om at forbedre børns forhold

OBH Nordica lægger vægt på at støtte velgørende formål. Og det betyder, at virksomheden igennem næsten to årtier har støttet Star of Hope, som er en uafhængig indsamlings- og hjælpeorganisation, som har fokus på børns vilkår. Ved at støtte op om børnene ved at give dem de bedste muligheder for uddannelse, kost, sundhed og lign., er tanken, at det vil påvirke hele det land positivt, som arbejdet med børnene foregår i.

Om OBH Nordicas produkter

Det kendetegnende for OBH Nordica er at fremstille produkter, som er flotte at se på, og som man som forbruger får lyst til at købe og bruge. Og så er det naturligvis også højt prioriteret hos den nordiske virksomhed, at funktionaliteten er i top. Der er et konstant fokus på at være innovativ og at bruge de bedste designere til at udvikle de nye produkter.

Der er et utal af produkter fra OBH Nordica, men her fremhæver vi nogle enkelte produkter. Du kan fx finde en saftcentrifuge, OBH 6749, som er udviklet til at imødekomme selv de højeste krav til både design og funktion. Hvis man laver friskpresset saft og juice ofte, så har man typisk maskinen til at stå fremme på køkkenbordet. Og så er det vigtigt, at den er flot at se på. Derudover producerer OBH Nordica de såkaldte Sous vide maskiner, som får plads i flere og flere køkkener.

Hvis du er interesseret i at købe et OBH Nordica produkt, så kig på udvalget her på siden.

Dine gemte varer

Luk