Favoritter

Luk

10% på ALLE køleskabe og frysere*

Se produkterne *Gælder ikke i forvejen nedsatte produkter eller prismatch. Gælder til den 26/9-2017

×

Skousen matcher laveste netpris

Så enkelt, som det lyder

Vi matcher laveste netpris - og det er lige så enkelt, som det lyder. Du får dine nye hvidevarer til den laveste netpris i alle vores Skousen-butikker. Samtidig får du den personlige rådgivning og service, som vi er kendte for hos Skousen. Sådan er du garanteret den bedste handel – hver gang!


Farvel til forskellige priser på nettet og i butikken

Forskellen på butikspris og netpris er fortid hos Skousen. Vi forstår godt, at det kan være svært at gennemskue, hvorfor en vare kan have to forskellige priser. Netprisen er ofte lavest, fordi der ikke er udgifter til lokaleleje osv. - men hvorfor skal du snydes for den bedste pris, fordi du ønsker den personlige rådgivning i butikken? Til forskel fra vores konkurrenter erkender vi, at det ikke giver mening. Du skal have varen til den bedste pris uanset hvad - også selvom den laveste netpris kommer fra vores konkurrenter.


Hvad skal du gøre?

Skulle du mod forventning finde det ønskede produkt billigere et andet sted, står alle vores butikker klar til at matche den pågældende pris. Prisen skal bare være fundet på en danskejet webshop og opfylde vores enkle betingelser, som du kan læse nedenfor. Gå ned i din nærmeste Skousen og find prisen sammen med en af vores dygtige fagfolk – eller print dokumentation ud hjemmefra og tag den med. Det vigtigste er bare, at prisen er aktuel på købstidspunktet og opfylder betingelserne nedenfor.


Betingelser

  • Gælder alle varer på danskejede webshops, som er i Skousens sortiment og på lager til onlinekøb hos konkurrenten
  • Gælder aktuel netpris på handelstidspunktet
  • Gælder ikke demovarer, levering, montering samt lignende serviceydelser
  • Gælder kun privatkøb og kun ved køb i en fysisk Skousen-butik

 

Favoritter

Luk