Dine gemte varer

Luk

*Gælder på udvalgte fryseskabe, køleskabe, kølefryseskabe, vaskemaskiner, tørretumblere, støvsugere og mikroovne ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Miljøvenlig bortskaffelse

Ifølge loven må hvidevarer ikke bortskaffes sammen med andet affald. Vælger du vores tillægsydelse ”Bortskaffelse af din gamle hvidevare” er du sikker på, at din gamle vare bliver ansvarligt fjernet og genanvendt på en miljørigtig måde. Samtidig slipper du for alt det praktiske besvær med tunge løft og en gammel maskine, der står og fylder i hjemmet. 

Vi sørger for, at hvidevaren bliver transporteret til et godkendt genbrugsanlæg, som har den bedste tilgængelige teknologi for optimal ressourceudnyttelse. Et gammelt køleskab indeholder f.eks. både jern, kobber, aluminium og glas. Materialer som kan bruges i andre produkter. For eksempel aluminium, som med fordel kan smeltes og genbruges til forskellige køkkenmaskiner.

Vælger du, at vi skal montere din nye maskine, tager vi også emballagen fra den med os retur. Så behøver du ikke tænke på, hvor og hvordan du kommer miljørigtigt af med emballagen. Det sørger vi for. F.eks. kommer alt flamingo, plast og pap til genbrug. Vores montører findeler flamingoen og leverer det til et lokalt firma, som laver isolering af det.

Bortskaffelsesydelsen følger din valgte leveringsydelse 

Det betyder, at chaufføren henter din vare der, hvor den nye skal leveres. Se herunder, hvad du skal være opmærksom på, hvis du tilkøber bortskaffelsesydelsen til din levering.

Ved levering af ny vare til kantsten (standardlevering)

 • Her skal den gamle vare være afmonteret og sat uden for dit hjem, så chaufføren kan tage den med.

Ved indbæring af ny vare

 • Her skal den gamle vare være afmonteret og stå klar på gulvplan, så chaufføren kan tage den med. 

 • Husk, at den gamle vare skal kunne transporteres ud af dit hjem med vores automatiske sækkevogn. Du skal derfor sikre dig, at varen kan komme frit ud af fx din hoveddør og lignende, da din gamle vare kan have andre dimensioner end den nye. 

 • Da vi ikke indbærer amerikanerkøleskabe, kan vi desværre heller ikke bære dit gamle ud fra dit hjem. Den skal derfor stå klar udenfor trods indbæring af din nye vare.

Ved montering af ny vare

 • For at vi kan afmontere din gamle maskine skal eksempelvis køkkenskabets sokkel/liste være fjernet. Tøm meget gerne køkkenskabet, hvor maskinen er tilsluttet, og tøm også meget gerne din skraldespand inden besøget.

 • Montøren kontakter dig ca. 30 min før besøget, så vent gerne med at tømme fx køle- og fryseskabe, til han ringer. På den måde undgår du, at dine varer skal stå uden køl i længere tid og ligeledes undgår vi, at køleskabet når at afrime, og at der dermed kommer vand i på gulvet. 

 • Sørg for, at eventuelle møbler, kasser og lignende er fjernet, så montøren kan komme til.

 • Hvis du ikke er klar over, hvor man afbryder strømmen, er det en god ide at få hjælp til at finde evt. kontakter og/eller sikringsskab inden besøg.

 • For kogeplader gælder, at den skal ligge løst på din bordplade. Vi kan ikke fjerne fuger eller lignende mellem kogeplade og bordplade.

 • Står din tørretumbler ovenpå en vaskemaskine, er det nødvendigt med 2 montører, da montøren ikke må løfte alene eller med hjælp fra private af forsikringshensyn. Det er derfor nødvendigt, at du enten selv forestår løftet inden besøget eller bestiller en montering med to mand til opgaven.

 • Da vi desværre ikke må montere gasprodukter, kan vi heller ikke afmontere dit gamle gasprodukt. Dette må kun foretages af en autoriseret VVS installatør.

 • Da vi ikke monterer køkkenlåger, afmonterer vi heller ikke. Derfor skal lågen på din gamle opvaskemaskine være afmonteret inden besøget.

 

 

Dine gemte varer

Luk