Dine gemte varer

Luk

Se oprydningssalget her*

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Se oprydningssalget her*

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Liebherr Køleskabe

Liebherr køleskab

Du kan finde både fuldintegrerbare køleskabe og fritstående køleskabe fra Liebherr. De integrerbare køleskabe bliver skjult bag en skabslåge, hvilket betyder, at dit køkken fremstår stilrent og enkelt i udtrykket. Liebherr er et kvalitets mærke, når det kommer til køl og frys, så kig dig omkring i vores store udvalg her på skousen.dk og lad dig inspirere til, hvilken model du kunne tænke dig at købe.

Gode egenskaber i et Liebherr køleskab

Vi fremhæver her nogle af de egenskaber, du kan finde i nogle af køleskabene fra Liebherr. Der er for eksempel LED belysning, som giver et rigtig godt lys i køleskabet, så du nemt kan se alle varerne. Og så er der Soft System lukkemekanismen, som forhindrer, at små fingre kommer i klemme, hvis man får smækket døren for hårdt eller at hele køleskabet står og ryster. Døren lukker automatisk langsommere. Som en ekstra fin egenskab i IKP-modellerne er der også sikkerhed for, at døren ikke står åben, for hvis den ikke er blevet lukket helt i, så sørger funktionen for, at den bliver lukket helt til. Og så er der et utal af andre praktiske egenskaber at finde, så vores bedste bud er, at du klikker ind på det enkelte Liebherr køleskab og ser, om pris og egenskaber passer til dit behov.

Skuffekøleskab fra Liebherr

Noget, som mange måske ikke har set før, er et skuffekøleskab eller et køleskab i skuffer. Det smarte ved dem er, at du kan indrette dit køkken uden høje skabe og integrere dit køleskab med de andre elementer i køkkenet, så det er gemt bag en skabslåge. Nogle synes, at skufferne giver et godt overblik over varerne i køleskabet. Det er nemt at finde det, man skal bruge og der er ikke nogle varer, som står og putter sig og bliver alt for gamle inde i et hjørne øverst i skabet. Men man skal selvfølgelig lige se, hvor meget plads, der er i skabet, så man kan vurdere, om man skal købe et eller to skabe eller måske holde sig til et at de mere traditionelle høje køleskabe med masser af plads.

Om det er en løsning for dig at købe et skuffekøleskab, kan vi ikke hjælpe med, men du kan kigge dig omkring her i vores store udvalg. Vi tror bestemt, du finder et Liebherr køleskab, der er perfekt til dig.

Dine gemte varer

Luk