Dine gemte varer

Luk

Se oprydningssalget her*

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Se oprydningssalget her*

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

LG Vaskemaskiner

LG vaskemaskine

Rigtig mange er i dag bevidste om, at vi skal passe på naturen. Når du køber en LG vaskemaskine, så har du rigtig god mulighed for at vælge en yderst energirigtig model, da LG har et stort udvalg af vaskemaskiner i energiklasse A+++, som er den bedste klasse, når vi vil spare på energien. Hensynet til vores miljø vejer tungt for mange af os, men der er jo også den velkomne sidegevinst, at hvidevarerne bruger meget lidt energi, hvilket også kan ses på vores el-regning i sidste ende. Så en investering i en LG vaskemaskine A+++ er altså både en investering i vores natur og en lille investering for os selv.

LG vaskemaskine med garanti

LG har udviklet en motor, de kalder 6 Motion Direct Drive, som der ydes 10 års garanti på. Det vidner om en motor, der holder til noget. Og det gør den. Den er nemlig udviklet sådan, at der er flere vaskebevægelser end normalt for at få vasket tøjet med de bedste resultater. Teknologien betyder også, at maskinen vasker mere energieffektivt og at støjniveauet er meget lavt. Og det er de fleste nok ret tilfredse med. Hvis I er en stor familie, der vasker meget og fx har købt en vaskemaskine med op til 12 kg kapacitet, så er det rart at have en garanti i baghånden. True Steam Direct er et andet nyt tiltag fra LG, der betyder, at tøjet ikke krøller, og at en vask effektivt fjerner allergener, som fx kan stamme fra dyrehår.

LG fokus på bæredygtighed

I december 2020 opnåede LG EcoVadis Platinum-status for bæredygtighed. Dette er den højeste score i EcoVadis-vurderingen for bæredygtighed, og den gives til LG for deres konstante stræben efter at blive en mere bæredygtig virksomhed og være blandt i bedste i branchen.

Hos LG har man vedtaget en strategi for hvordan de kan udvikle produkter, som mindsker miljøaftrykket gennem produktets levetid. Denne strategi hedder "GREEN PRODUCT", og er opdelt i tre kategorier: mennesker, energi og ressourcer. Du kan læse meget mere om EcoVadis og LG's fokus på bæredygtighed her.

Dine gemte varer

Luk