Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

Kaffe & te

Kaffemaskiner

Kaffe er noget mange af os drikker. Faktisk indtager danskerne en tredjeplads på ranglisten over de mest kaffedrikkende lande i verden, kun overgået af Sverige og Finland.

Kaffe har med tiden udviklet sig til at omfatte meget mere end den traditionelle filterkaffe, som brygges på en almindelig kaffemaskine. I dag fås kaffe i mange afskygninger, hvor udgangspunktet ofte er espresso, brygget på en espressomaskine. Flere og flere er også begyndt at brygge kaffe på en såkaldt stempelkande. Der er med andre ord en stigende efterspørgsel på kvalitetskaffe.

De traditionelle kaffemaskiner

Den traditionelle kaffemaskine har normalt kapacitet til at brygge 10-15 kopper kaffe. De forskellige kaffemaskiner i denne kategori, adskiller sig ofte kun på design og pris, men udvalgte modeller vil indeholde nogle funktioner, som kan være til stor gavn. Eksempelvis fås visse kaffemaskiner med en drypstop-funktion, hvilket betyder, at brygningen kan afbrydes, hvis man har travlt og hurtigt skal nå at have en enkelt kop kaffe med i farten. Derudover er det også muligt at få kaffemaskiner, som automatisk slukker, når de er færdige med at brygge kaffe. Skousen fører bl.a. de populære og traditionelle kaffemaskiner fra Moccamaster og Melitta.

Espressomaskiner

Espressomaskinen er en avanceret udgave af den traditionelle kaffemaskine. Efterhånden som mange kaffebarer er blomstret op rundt omkring, er opmærksomheden for alvor blevet rettet imod, hvilke muligheder, der er inden for kaffebrygning. En espressomaskine kan brygge en velsmagende kop kaffe på ingen tid, og det er muligt at lave forskellige smagsvarianter som cafe latte, cappuccino osv. Nogle espressomaskiner skal blot betjenes med et enkelt tryk på en knap, mens de mere avancerede espressomaskiner kræver lidt erfaring at bruge. Til gengæld opnås en større kontrol med selve kaffebrygningsprocessen, der er af stor vigtighed for en ægte barista.

Det er væsentligt at være opmærksom på, hvilke funktioner, der medfølger i en espressomaskine, da disse vil variere fra model til model. Dertil vil nogle espressomaskiner være mere rengøringsvenlige end andre.

Kaffemaskiner til indbygning

Nogle gange er pladsen på køkkenbordet trang, hvorfor det kan være en fordel at investere i en kaffemaskine til indbygning. Denne type kaffemaskiner er ofte udformet i yderst stilrent design og kan matche de øvrige hvidevarer i ens køkken. Udvalget inden for kaffemaskiner til indbygning spænder fra mere simple kaffemaskiner til de lidt mere avancerede modeller.

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til de forskellige kaffemaskiner, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice telefonisk på 70 111 000 eller rette henvendelse hos din nærmeste Skousen forhandler.

Dine gemte varer

Luk