Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

Gryder & Pander

Køkkenredskab

Et køkkenredskab er en uundværlig del af vores madlavning. Uden dem ville det blive noget omstændeligt at lave mad. Faktisk er køkkenredskaber en meget gammel opfindelse, som går helt tilbage til oldtiden. Det fortæller også noget om deres nytteværdi i hverdagen. Og netop nytteværdien er det, der kendetegner et køkkenredskab. Den danske virksomhed Raadvad citerer på deres hjemmeside et af deres varekataloger fra 1805, hvor det lyder, at der ikke er tale om overdådighedsartikler, men gangbare og nyttige sager. Så er det slået fast. Når vi så i dag køber et produkt, som der er kælet særligt for i design, materiale eller funktionalitet, så er det vel en individuel vurdering, om der er tale om overdådighed eller nytte. I hvert fald er det rart, at vi forbrugere har et bredt udvalg, så vi selv kan vælge lige det produkt, vi ønsker.

Knive, Minihakkere, pander og meget mere!

Her på denne side vil vi fortælle lidt mere om de forskellige typer af køkkenredskaber, som er mest almindelige i vores køkkener og hvis historie sikkert går meget langt tilbage i menneskets historie.

Der er knive, som er et køkkenredskab, det er svært at forestille sig at være foruden. Der er ikke den ting i et køkken, som man ikke kan bruge en kniv til. Med tiden er der kommet for eksempel minihakkere til, som er et redskab, der gør arbejdet hurtigere og nemmere, end en kniv gør. En kniv kan i princippet gøre det samme, men det ville bare tage meget længere tid. Og da tid er en mangelvare i de fleste moderne hjem, er der opstået et behov for køkkenredskaber, som kan hjælpe o med at spare tid i vores travle hverdag.

Pander hører også til den slags køkkenredskab, som man ikke kan forestille sig ikke fandtes. At der så i dag er mange forskellige typer pander, og at de fremstilles i forskellige materialer, ændrer ikke ved deres grundlæggende egenskab og nytte i et køkken.

Har du brug for vores hjælp?

Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige køkkenredskaber, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice telefonisk på 70 111 000 eller rette henvendelse hos din nærmeste Skousen butik.

Dine gemte varer

Luk