Dine gemte varer

Luk

KitchenAid

Køkkenudstyr i alle afskygninger fra KitchenAid

Har du en lidenskab for madlavning, og går du samtidig op i godt design? De mange forskellige køkkenapparater fra amerikanske KitchenAid er ikke kun kendte for deres funktionalitet og lange holdbarhed, de er også kendt for et tidløst design, som har været elsket i årtier, og som lige nu er mere efterspurgt end nogensinde før. Flagskibet er uden tvivl køkkenmaskinen Artisan Mixer. Køkkenmaskinen kan kombineres med en imponerende mængde tilbehør, som gør den i stand til både at presse, hakke, ælte, røre, snitte, piske og meget, meget mere.

KitchenAids lange historie kort

Virksomheden KitchenAid blev etableret i staten Michigan for næsten 100 år siden - i 1919, hvor den første standmixer til brug i private køkkener blev introduceret på markedet. I 1937 fik køkkenmaskinen et designmæssigt løft af den anerkendte amerikanske designer, Egmont Arens, der skabte udseendet på den KitchenAid-køkkenmaskine, vi kender og elsker i dag. Udseendet er faktisk ikke bliver ændret siden, ud over at der jævnligt bliver introduceret nye farver. For hvorfor ændre noget, det fungerer? Og fungerer, dét gør det - endda så godt, at KitchenAids produkter ikke blot høster designpriser i lange baner, men også har fået en fast plads på Museum of Modern Art (MoMA) i San Francisco og New York.

De store fordele ved KitchenAid

Som før nævnt er KitchenAid kendt for sin unikke kombination af feinschmecker-design og en funktionalitet, der kan holde trit med de fleste hjemmekokke og -konditorers behov. Motorerne i de elektriske apparater er kraftige, og derfor får du på nogle produkter helt på til 20 års motorgaranti. Det betyder også, at f.eks. køkkenmaskinerne og blenderne kan klare store og tunge portioner. Designet af Artisan Mixeren har efterhånden næsten 80 år på bagen, men er stadig højaktuelt - det siger noget om den sans for tidløs æstetik, der ligger bag. Artisan-serien tæller ud over køkkenmaskinen også produkter som elkedler og brødristere, og det gør det let at få et ensartet og strømlinet look i dit køkken.

Se det store udvalg af KitchenAid hos Skousen

Her hos Skousen finder du naturligvis den kendte og elskede Artisan Mixer og en lang række af tilbehør som slowjuicer, glasskål, kødhakkere og meget mere. Hertil kommer udvalget af blendere og foodprocessorer, som ligesom køkkenmaskinen kan klare mange forskellige opgaver. Stavblenderen fra KitchenAid er faktisk næsten mini-køkkenmaskine, som også kan kombineres med forskelligt tilbehør. Du finder også KitchenAid-apparater, som du måske ikke vidste, eksisterede - var det f.eks. noget med en KitchenAid-sodavandsmaskine, espressomaskine eller måske et vaffeljern?

Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for hjælp til at gøre det helt rigtige køb, er du mere end velkommen til at kontakte os i kundeservice.

Dine gemte varer

Luk