Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

Mikrobølgeovne

Køb mikrobølgeovne hos Skousen

Nogle har endnu ikke set lyset. Andre kan slet ikke undvære den. Det er mikroovne, der er tale om, og her på siden har vi samlet alle dem, vi har i vores sortiment lige nu. Det er mere end 100, så der er nok at vælge imellem! Alle er fremstillet af anerkendte producenter, der ved hvad de har med at gøre, når det gælder husholdningsmaskiner, så du kan være sikker på at gøre et godt køb her hos os. Ikke mindst fordi vores priser er helt i bund, så er du på udkig efter en billig microovn, er det her, det sker! Ofte kan du også være heldig at finde en mikroovn på tilbud, så hold øje med siden her, og gør en god handel!

Hvorfor købe en mikroovn?

Der er snart ikke den ting, du ikke kan bruge en mikrobølgeovn til. Mange tror, desværre fejlagtigt, at den kun kan bruges til at lave popcorn eller varme babymad i, men det er faktisk muligt at lave helt almindelig og rigtig god mad i den også. De, der er tilhængere af mikroovne har typisk en traditionel også. Et perfekt makkerpar, hvor du både kan spare tid og lave lækker mad. Vidste du eksempelvis, at du sagtens kan lave både pasta, bagte kartofler og lækre, sprøde grøntsagsretter i din mikrobølgeovn?

Du kan også med fordel bruge din mikroovn til at forkorte tilberedningstiden, når det kommer til mad, du skal tilberede i din traditionelle ovn. Bagte kartofler tagger for eksempel ikke nær så lang tid at lave, hvis du har forbagt dem i mikroen først.

Hvilken mikroovn skal jeg vælge?

Før, du køber en ny mikrobølgeovn, er det en god idé, at du overvejer, hvad du har tænkt dig at bruge den til. Hvis du ved på forhånd, at du udelukkende skal bruge den til at lave popcorn i, kan du sagtens nøjes med en meget billig mikroovn uden fancy ekstrafunktioner og tilbehør. Planlægger du imidlertid at bruge ovnen som primær ovn og derfor vil lave rigtig mad i den, kan det give god mening at betale lidt mere for din mikrobølgeovn og få en, der er virkelig god og alsidig.

Fritstående og indbyggede mikroovne

Den fritstående mikroovn egner sig til at stå fremme på køkkenbordet eller til at blive gemt væk i et højskab med låge.

Gå til fritstående mikroovne

De indbyggede mikroovne er beregnet til at skulle indbygges i et køkkenmodul. De er stilfulde og fås i et design der kan komplimentere din indbygningsovn, hvis mikroovnen er ment til at skulle indbygges i nærheden af den.

Gå til indbyggede mikroovne

Hvor stor skal en mikrobølgeovn være?

Hvor stor en kapacitet din nye mikroovn skal have, afhænger igen primært af, hvad du har planer om at bruge den til. Men læg mærke til, at størrelsen på ovnrummet i de forskellige mikrobølgeovne varierer temmelig meget. Kapaciteten måles i liter, og sædvanligvis ligger det mellem 13-42 liter, når det gælder microovne. Det står anført ved hver enkelt ovn, hvor meget den kan rumme. Men størrelse har klart betydning for, hvad du kan, eller ikke kan, tilberede i din mikroovn.

Hængsling af mikrobølgeovn

Hvis du skal have din mikroovn stående frit i køkkenet, har det formentlig ikke den store betydning, om den er hængslet den ene eller den anden vej. Men det kan være en ret nyttig detalje at have i baghovedet, hvis du har tænkt dig at placere din mikrobølgeovn i et skab. For er den hængslet den forkerte vej, risikerer du, at den kommer til at kollidere med en skabslåge. Så kig efter, hvordan din mikroovn skal være hængslet, før du bestiller.

Det mest sædvanlige er, en sidehængt mikrobølgeovn, med hængslerne sat i enten venstre eller højre side. Det er imidlertid også muligt at få mikroovne med bundhængsling; altså, hvor lågen åbner nedefter. Smart, netop hvis ovnen er placeret i et skab i en højde, så den er nem at komme til.

Se alle Black Friday tilbud her den 27. november

Har du spørgsmål til mikrobølgeovne?

Vi står altid parat med råd og vejledning, så har du spørgsmål om specifikke mikroovns-modellers funktioner, eller er du usikker på, hvorvidt du overhovedet har behov for en mikroovn, så ring til os på 70 111 000. Eller tag fat i os via supporten her på siden.

Dine gemte varer

Luk