Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

Komfurer

Et nyt komfur? Køb det billigt hos Skousen!

Hvis det gamle komfur er brændt sammen, eller du bare trænger til lidt luftforandring i køkkenet, så er du havnet det rigtige sted. Her hos Skousen har vi et bredt udvalg af komfurer, og vi tør faktisk love dig så meget, at du får svært ved at vælge. For det er jo ikke bare tilfældige komfurer, vi forhandler. Det er komfurer fra nogle af både Danmarks og verdens førende producenter af hårde hvidevarer. I tårnhøj kvalitet og til priser, der får dig til at tabe underkæben. På den gode måde, forstås, for billige komfurer – det er lige os! Vi har oven i købet prismatch, så finder du en pris på nettet, der er lavere end den, vi tilbyder, matcher vi den.

De forskellige typer af komfurer forklaret

Komfuret har en kombineret funktion, da den består af kogeplader og ovn i et og samme produkt. Men for, at det ikke bliver alt for nemt for dig at vælge, så kan du vælge imellem hele fire forskellige varmekilder, når det gælder kogepladerne. For det første er der gaskogeplader, der varmes op ved hjælp af gas, og så er der hhv. massekogeplader, glaskeramiske kogeplader og induktion, der alle er eldrevne.

Massekogepladerne er de gammeldags (ville nogen kalde dem) kogeplader, der hæver sig let over komfuret. De bliver mere og mere sjældne, da nye og mere moderne typer af komfurer overtager markedet. Til gengæld er det muligt at erhverve sig et masseplade komfur til en overkommelig pris.

Gå til masseplade komfurer

De glaskeramiske kogeplader og induktionskogepladerne ligner hinanden ved første øjekast, men induktionskogepladerne varmer gryden eller panden op frem for selv at blive varme. Det sker ved hjælp af magnetisme og er uhyre effektivt. Induktion kræver imidlertid kogegrej, som er egnet til induktion, mens du kan bruge hvilket som helst kogegrej på et keramisk komfur. Induktion og gas har begge den fordel, at de kan varme meget hurtigt, og det er nemt at regulere temperaturen, når kogepladerne er i brug.

Gå til keramiske komfurer

Gå til induktionskomfurer

Gå til gaskomfurer

Vi har komfurer i alle prisklasser, og spørger du også, synes vi, alle vores komfurer er billige. Er du imidlertid på udkig efter et komfur til den billigste pris, som samtidig fungerer upåklageligt, er det en god idé at kigge efter et komfur med massekogeplader. Måske ikke så ’high tech’-udseende som mange af de øvrige komfurer, men det gør, hvad der påkræves af et komfur, så er dit madlavningsbehov på basisniveau, kan du fint klare dig med et billigt komfur med massekogeplader.

Komfur og ovn

Selv om du nu (måske) har besluttet, hvilken type varmekilde du gerne vil have til dine komfurkogeplader, er det ikke gjort med dét. For nu skal du til at beslutte dig for, hvilken slags ovn, der skal være i dit komfur. Ikke så meget med hensyn til varmekilden, for i dag er langt størstedelen af alle komfurovne eldrevne, men med hensyn til kapacitet. Det afhænger helt af, hvor tit og hvor meget mad, du laver, om du har behov for en lille eller en stor ovn. En stor ovn er god, hvis du ofte laver store portioner mad i ovnen, bager meget eller du har en stor familie.

Hvis du sjældent eller aldrig bager og primært bruger kogepladerne til at kokkerere på, kan du formentlig sagtens klare dig med en ovn, der ikke er så stor.

Du skal også tage stilling til, hvordan din ovn skal gøres ren. Vil du gøre det selv, på den gode, gammeldags måde, hvor det primære rengøringsmiddel er knofedt, eller vil du omfavne de moderne teknologier såsom pyrolyse og katolyse, der gør, at ovnen kan gøre sig selv ren ved meget høje temperaturer.

Spørg Skousen til råds om de bedste komfurer

Har du behov for råd og vejledning, inden du beslutter dig endeligt for et komfur, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er nemme at få fat på på telefon 70 111 000 eller på chat og mail.

Dine gemte varer

Luk