Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Menu

SPAR 20% på Bosch hvidevarer*

Se udvalget T.o.m 28/5. Brug rabatkoden: BO20 *Kan ikke kombineres med andre rabatter eller prisgaranti.

×

Massekogeplader

Pris
Min:
Max:
-
Bredde (mm)
Min:
Max:
-
Dybde (mm)
Min:
Max:
-
Indbygningshøjde (mm)
Min:
Max:
-
Vi fandt 1 produkter

Siemens ET399CEA1

Forventet levering inden for 14-28 hverdage
  • Type: Masse
  • Ramme: Rustfrit stål
  • Antal kogefelter: 2
  • Bredde: 288 mm
1.999,-
1.999,-

Massekogeplader

Den helt traditionelle kogeplade kaldes for en massekogeplade. Denne afgiver varme ved hjælp af et varmelegeme, som er indbygget i kogepladen. Massekogeplader har i nyere tid fået skarp konkurrence af andre og mere moderne kogeplader, som også er langt mere energieffektive. Dette har den betydning, at massekogeplader er blevet billige at investere i. Dog skal dette ses i forhold til den merudgift, som en massekogeplade vil give i energiforbrug i forhold til andre typer af kogeplader.

Massekogeplader kan være en god investering til en mindre lejlighed eller i forhold til at have en ekstra kogeplade i husholdningen. Eksempelvis kan en massekogeplade opstilles et separat sted, hvis det er nødvendigt at koge eller stege noget, som afgiver en stærk lugt.  

Det er både muligt at få massekogeplader til indbygning eller en massekogeplade, der kan stilles løst ovenpå en bordplade.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores sortiment af massekogeplader, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice telefonisk på 70 111 000 eller rette henvendelse hos din nærmeste Skousen forhandler.