Favoritter

Luk

Op til 30% på hvidevarer til bryggerset*

Se produkterne *Gælder ikke i forvejen nedsatte produkter eller prismatch. Gælder t.o.m. 20/10-17

×

Køleskabe

Køleskabe

Køleskabet er en uundværlig hvidevare, da det hjælper os med at opbevare vores fødevarer ved rette temperatur. Der findes forskellige køleskabe på markedet at vælge imellem, da diverse køkkener, som bekendt ikke er ens indrettet. Et køleskab fås enten som fritstående eller integreret. Det fritstående køleskab har sin egent front og er omsluttet af sidebeklædninger, mens det integrerede køleskab skal monteres med en køkkenlåge på fronten, hvormed køleskabet vil få en diskret fremtoning i køkkenets øvrige indretning.

Gå til fritstående køleskabe

Gå til integrerbare køleskabe

Til vin-entusiasterne findes der også køleskabe specielt egnet til at opbevare vine, både rød og hvid, på optimal vis.

Gå til vinkøleskabe

Kapacitet på et køleskab

Køleskabe fås i mange størrelser fra en helt lille minibar og op til et stort køleskab, der kan rumme mange kølevarer. Kapaciteten er afgørende for, hvor meget køleskabet er i stand til at opbevare ad gangen. Det er essentielt, at køleskabet hverken er for småt eller for stort, da det ellers vil bruge for meget energi. Det kan desuden blive problematisk for køleskabet at køle tilstrækkeligt, hvis det er overfyldt. Kapaciteten på et køleskab opgøres i litermål, hvilket kan aflæses på dets produktspecifikationer.

Der findes små køleskabe på under en meter i højde, der egner sig godt til en mindre lejlighed eller som et ekstra køleskab til drikkevarer.

Gå til små køleskabe

Indretning og funktioner i køleskabe

Hvordan et køleskab er indrettet, har betydning for, hvor fleksibelt det er. Nogle køleskabe fås med hylder, hvor det er muligt selv at regulere på, hvilken indretning, som passer en bedst. Udvalgte køleskabe vil også have en indbygget flaskehylde til eksempelvis køling af hvidvin, hvilket er meget praktisk.

De lidt mere avancerede køleskabe vil have digital temperaturvisning, hvor det på fronten af køleskabet er muligt at regulere på temperaturen. Derudover fås nogle køleskabe med en Perfect Fresh Zone, der er et bestemt sted i køleskabet, hvor temperaturen er præcis 0 °C, der kan medvirke til, at grøntsager holder sig længere. Er man plaget af kraftig madlugt i køleskabet, er det også muligt at få et køleskab med et Air-Fresh filter, der hjælper til at reducere lugten og minimere risikoen for, at den transporteres til de øvrige kølevarer i køleskabet.

Tidligere var det kun forbeholdt amerikaner køleskabe at have en vanddispenser, men i dag kan enkelte køleskabe også fås med sådan en. Det giver mulighed for at tappe koldt drikkevand direkte fra køleskabet, hvilket dog kræver, at køleskabet kobles til en vandtilslutning.

Designet på køleskabe har selv sagt også noget at sige, medmindre der vælges en integreret model. I snart en årrække har retrodesign på køleskabe været utrolig populære. De er kendetegnet ved rundere former og farverige designs.

Gå til retro køleskabe

Energiforbrug på køleskabe

Engang var køleskabe enorme strømsluger, men sådan er det langt fra i dag. De fleste af nutidens køleskabe har en god energimærkning, der er angivet med bogstavet A eller A med op til tre +’er bagved. Et energivenligt køleskab skåner miljøet, samtidig med at det kan give dig en økonomisk besparelse på dine regninger.

Skulle du have spørgsmål til vores udvalg af køleskabe, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice telefonisk på 70 111 000 eller rette henvendelse hos din nærmeste Skousen forhandler__.

Favoritter

Luk