Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

Køleskabe

I tvivl om hvilket køleskab du skal vælge?

Der er flere ting, der er værd at overveje, når du skal vælge nyt køleskab. Type, kapacitet, lydniveau og meget mere. Få vores hjælp til at træffe det rigtige valg og se de produkter, vi anbefaler. Vi har samlet en række af de ting, du med fordel kan have for øje, så du bliver bedre rustet til at træffe det helt rigtige valg.

Se vores køleskabsguide her

Køleskabe

Køleskabet er en uundværlig hvidevare, da det hjælper os med at opbevare vores fødevarer ved rette temperatur. Der findes forskellige køleskabe på markedet at vælge imellem, da diverse køkkener, som bekendt ikke er ens indrettet. Et køleskab fås enten som fritstående eller integreret. Det fritstående køleskab har sin egent front og er omsluttet af sidebeklædninger, mens det integrerede køleskab skal monteres med en køkkenlåge på fronten, hvormed køleskabet vil få en diskret fremtoning i køkkenets øvrige indretning.

Gå til fritstående køleskabe

Gå til integrerbare køleskabe

Til vin-entusiasterne findes der også køleskabe specielt egnet til at opbevare vine, både rød og hvid, på optimal vis.

Gå til vinkøleskabe

Kapacitet på et køleskab

Køleskabe fås i mange størrelser fra en helt lille minibar og op til et stort køleskab, der kan rumme mange kølevarer. Kapaciteten er afgørende for, hvor meget køleskabet er i stand til at opbevare ad gangen. Det er essentielt, at køleskabet hverken er for småt eller for stort, da det ellers vil bruge for meget energi. Det kan desuden blive problematisk for køleskabet at køle tilstrækkeligt, hvis det er overfyldt. Kapaciteten opgøres i litermål, hvilket kan aflæses på dets produktspecifikationer.

Der findes små køleskabe på under en meter i højde, der egner sig godt til en mindre lejlighed eller som et ekstra køleskab til drikkevarer.

Gå til små køleskabe

Indretning og funktioner

Hvordan et køleskab er indrettet, har betydning for, hvor fleksibelt det er. Nogle skabe fås med hylder, hvor det er muligt selv at regulere på, hvilken indretning, som passer en bedst. Udvalgte modeller vil også have en indbygget flaskehylde til eksempelvis køling af hvidvin, hvilket er meget praktisk.

De lidt mere avancerede køleskabe vil have digital temperaturvisning, hvor det på fronten af køleskabet er muligt at regulere på temperaturen. Derudover fås nogle modeller med en Perfect Fresh Zone, der er et bestemt sted i køleskabet, hvor temperaturen er præcis 0 °C, der kan medvirke til, at grøntsager holder sig længere. Er man plaget af kraftig madlugt i køleskabet, er det også muligt at få en model med et Air-Fresh filter, der hjælper til at reducere lugten og minimere risikoen for, at den transporteres til de øvrige kølevarer i køleskabet.

Har du brug for mere end et køleskab? Se hele vores udvalg af hvidevarer.

Tidligere var det kun forbeholdt amerikanerkøleskabe at have en vanddispenser, men i dag kan enkelte køleskabe også fås med sådan en. Det giver mulighed for at tappe koldt drikkevand direkte fra køleskabet, hvilket dog kræver, at køleskabet kobles til en vandtilslutning.

Designet på køleskabe har selv sagt også noget at sige, medmindre der vælges en integreret model. I snart en årrække har retrodesign på køleskabe været utrolig populære. De er kendetegnet ved rundere former og farverige designs.

Gå til retro køleskabe

Energiforbrug

Engang var køleskabe enorme strømsluger, men sådan er det langt fra i dag. De fleste af nutidens skabe har en god energimærkning, der er angivet med bogstavet A eller A med op til tre +’er bagved. Et energivenligt køleskab skåner miljøet, samtidig med at det kan give dig en økonomisk besparelse på dine regninger.

For at gøre din Black Friday lidt nemmere har vi samlet alle vores Black Friday-tilbud her

Skulle du have spørgsmål til vores udvalg af køleskabe, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice telefonisk på 70 111 000 eller rette henvendelse hos din nærmeste Skousen forhandler.

Dine gemte varer

Luk