Favoritter

Luk

Op til 30% på hvidevarer til bryggerset*

Se produkterne *Gælder ikke i forvejen nedsatte produkter eller prismatch. Gælder t.o.m. 20/10-17

×

Køle-fryseskabe

Køle fryseskabe

Køle fryseskabet er praktisk, da det rummer køleskab og fryser i ét element, hvilket gør, at både køle- og frostvarer kan opbevares i køkkenet, hvor madlavningen finder sted. Det traditionelle køle fryseskab består af et køleskab med en frostbox, der enten er placeret i toppen eller bunden af elementet. Køle fryseskabet fås i forskellige størrelser med en større eller mindre tilhørende frostbox, så det er let at finde plads til i køkkenet.

Som det også er tilfældet ved køleskabe fås køle fryseskabe i forskellige typer. Der findes fritstående køle fryseskabe som har sin egen front og er omsluttet af sidebeklædninger, mens et integrerbart køle fryseskab ikke har sin egen front og derfor skal have monteret en køkkenlåge.

Gå til fritstående køle-fryseskabe

Gå til integrerbare køle-fryseskabe

Køle fryseskabe fås også i en side-by-side løsning, der kaldes amerikaner køleskabe. Disse er kendetegnet ved at være en sammenbygning mellem et stort køleskab og et stort fryseskab. Derudover har de fleste amerikaner køleskabe en is og/eller vanddispenser, som er i stand til at give koldt drikkevand eller isterninger direkte fra køleskabet.

Gå til amerikanerkøleskabe

Køle- og frysekapacitet på køle fryseskabe

Når der skal investeres i et køle fryseskab, er det vigtigt at undersøge, hvad husstanden har af behov, når det kommer til køle- og frysekapacitet. Afhængigt af hvilket køle fryseskab der vælges, vil størrelsen på køle- og frysesektionen variere. Kapaciteten opgives i to uafhængige litermål, hvorudfra det kan vurderes, hvilken kapacitet, man måtte have behov for. Det er ufordelagtigt at vælge et køle fryseskab, der har en utilstrækkelig kapacitet, da et overfyldt køle fryseskab, vil bruge al for meget energi. Dog er det heller ikke ønskværdigt med et halvfyldt køle fryseskab, da dette vil forbruge unødig energi.

Er der behov for et mindre køle fryseskab, fås kølefryseskabe også med en mindre frostbox, som oftest er integreret i køledelen.

Gå til køle-fryseskabe med frostbox

Funktioner i køle fryseskabe

Udvalgte køle fryseskabe fås med en række funktioner, der kan være gavnlige at have. Eksempelvis er det muligt at få et køle fryseskab med Perfect Fresh Zone i kølesektionen, der en bestemt zone i køle fryseskabet, hvor der vil være præcis 0 grader, hvilket er en optimal opbevaringstemperatur for grøntsager, der vil forblive friske i længere tid. Derudover fås en del køle fryseskabe med NoFrost system i frysesektionen, der automatisk afrimer, så man selv slipper for at gøre det hårde arbejde.

Se køle-fryseskabe med NoFrost

Energiklasse på et køle fryseskab

Afhængig af hvilket køle fryseskab man er på udkig efter, er det altid en god ide at være opmærksom på energiklasse og energiforbrug. Det er muligt at finde køle fryseskabe med den bedste energimærkning A+++, hvilket betyder, at køle fryseskabet har et meget lavt energiforbrug. Dette vil både være til gavn for miljøet, men der vil også være en økonomisk besparelse at hente på el- og evt. vandregningen, hvis køle fryseskabet er tilsluttet vand, som det er tilfældet med nogle amerikaner køleskabe.

Skulle du have spørgsmål til vores sortiment af køle fryseskabe, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice telefonisk på 70 111 000 eller rette henvendelse hos din nærmeste Skousen forhandler.

Favoritter

Luk