Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

Frysere

I tvivl om hvilken fryser du skal vælge?

Der er flere ting, der er værd at overveje, når du skal vælge ny fryser. Type, kapacitet, lydniveau og meget mere. Få vores hjælp til at træffe det rigtige valg og se de produkter, vi anbefaler. Vi har samlet en række af de ting, du med fordel kan have for øje, så du bliver bedre rustet til at træffe det helt rigtige valg.

Se vores fryserguide her

Frysere

De fleste hjem har en fryser stående et sted. Hvis ikke den er at finde separat, er der ofte indbygget en mindre fryser i et såkaldt køle fryseskab eller amerikaner køleskab. Frysere gør os i stand til at opbevare større mængder mad ad gangen, som kan holde sig i længere tid. Overordnet findes der foruden køle fryseskabet, to typer af frysere at vælge imellem, nemlig kummefryseren og fryseskabet.

Kummefryseren placeres ofte i en baggang, en kælder eller et bryggers, da det er et større apparat at have stående. Det giver dog en del opbevaringsplads, men gør det lidt mere besværligt at nå frem til sine frostvarer, hvis de skal bruges midt under madlavningen. Til gengæld er kummefryseren mere energivenlig end et fryseskab.

Gå til kummefrysere

Fryseskabet har dog den klare fordel, at den ikke fylder ligeså meget som kummefryseren, hvorfor den kan placeres i et større køkken ved siden af køleskabet. Dertil er det også nemmere at organisere ens frostvarer i fryseskabet, der er indrettet med hylder og/eller skuffer, som vi kender det fra køleskabet. Der findes to typer af fryseskabe, den ene type er en fritstående model, som kommer med sin egen front og sidebeklædninger, mens den anden type er det integrerbare fryseskab, der ikke kommer med nogen front, hvilket betyder at der skal monteres en køkkenlåge på fronten af det.

Gå til fritstående fryseskabe

Gå til integrerbare fryseskabe

Kapaciteten på en fryser

Kapaciteten på frysere varierer. Det er vigtigt at investere i en fryser, som har den kapacitet, der er behov for i husholdningen. En halvtom fryser vil bruge unødig energi, mens en overfyldt fryser heller ikke er spor energivenlig. Kapaciteten på en fryser opgøres i liter og generelt kan en skabsfryser rumme mellem 40-351 netto liter, hvortil en kummefryser har en kapacitet på helt op til mellem 95 og 557 liter.

Funktioner i frysere

Frysere fås med funktioner, der kan være til stor gavn. Eksempelvis har mange frysere i dag en NoFrost funktion, der betyder, at fryseren selv sørger for at afrime helt automatisk. Dette gør vedligeholdelsen og rengøringen af en fryser langt nemmere.

Gå til NoFrost frysere

Derudover fås også praktiske funktioner som en temperaturalarm, der advarer, hvis temperaturen i fryseren skulle ske at stige. Dertil har mange frysere en lynfrys/superfrys funktion, som betyder, at fryseren kan fryse intensivt i en rum tid, hvilket er særdeles anvendeligt, hvis nyindkøbte varer hurtigt skal nedfryses.

Automatisk isdispenser

Udvalgte fryseskabe fås ydermere med en automatisk isdispenser, der gør skabet i stand til at producere isterninger. Her er det blot vigtigt at være opmærksom på, at nogle af disse fryseskabe skal have en vandtilslutning eller fyldes op manuelt med vand.

Se alle Black Friday tilbud her

Har du spørgsmål til vores udvalg af frysere, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice telefonisk på 70 111 000 eller rette henvendelse hos din nærmeste Skousen forhandler.

Dine gemte varer

Luk