Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte produkter fra Liebherr, Bosch, Siemens, Miele og AEG ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis-, restsalgs-, outlet- og annoncerede varer.

Hvidevarer

Du finder altid billige hvidevarer hos Skousen

Hos Skousen kan du købe billige hvidevarer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forhandler både de kendte mærker og de mindre kendte, så der altid er et stort udvalg af hvidevarer for vores kunder at vælge imellem.

Kvalitet og pris på hvidevarer

Når vi siger billige hvidevarer, så betyder det naturligvis ikke, at alle vores vaskemaskiner eller køleskabe koster den samme lave pris. Det betyder, at vi sælger forskellige produkter med forskellige funktioner og egenskaber og dermed også til forskellig pris. Men altid til en billig pris for det enkelte produkt. Hvis du fx tager et køle-fryseskab fra en bestemt producent og i en bestemt model og sammenligner priser på produktet, så bestræber vi os på at tilbyde den billigste pris til vores kunder. Og det er ikke kun på nettet, at vi sælger billige hvidevarer. Faktisk er prisen for vores produkter den samme i de fysiske butikker som i webshoppen. På den måde kan du selv vælge, om du foretrækker at købe ind over nettet eller om du foretrækker at besøge din Skousen-forhandler, hvor du kan se produkterne og få rådgivning i forbindelse med dit køb.

Hænger god service sammen med billige hvidevarer?

Ja, det gør det hos Skousen. I mange år er Skousen blevet drevet som en familieejet virksomhed. Og de værdier, som grundlæggeren Preben Skousen lagde i virksomheden fra starten i 1957, er stadig vores værdier i dag. Simpelthen fordi de holder. Kort fortalt handler det om god service og fornuftige priser.

Service: Vi lægger vægt på at give vores kunder den bedste vejledning, når de skal købe nye hårde hvidevarer. Som kunde får du glæde af vores mere end 50 års erfaring med hårde hvidevarer. Det giver dig et stærkere grundlag for at vælge det rigtige produkt for dig.

God handel & faglig kundeservice

Fornuftige priser: Hos Skousen kan vi godt lide en god handel. En god handel skal selvfølgelig være god for begge parter. Vi vil gerne gøre det muligt for vores kunder at købe billige hvidevarer i god kvalitet.

Se også de gode priser på hvidevarer i forbindelse med Black Friday

Har du spørgsmål om vores hårde hvidevarer eller andre typer spørgsmål i forbindelse med dit køb, er du meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 70 111 000.
Du kan også altid kontakte din nærmeste Skousen-forhandler, hvis du har spørgsmål.

Dine gemte varer

Luk