Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Menu

KUN I DAG - Brug koden: KAFFE10 *Kan ikke kombineres med andre rabatter eller prismatch. Gælder også i butik.

×

Topbetjent vaskemaskine

Køb topbetjent vaskemaskine ved Skousen!
Topbetjent vaskemaskine - Læs om alle fordelene ved en topbetjent vaskemaskine her, og find den bedste handel hos Skousen!

Find en topbetjent vaskemaskine hos Skousen
En topbetjent vaskemaskine kan være det helt store hit, hvis man f.eks. ikke har så meget plads i boligen, eller blot vil have en maskine, som er lidt mere fleksibel end de traditionelle modeller. Skousen ser herunder lidt nærmere fordelene ved en topbetjent vaskemaskine.

Hvad er en topbetjent vaskemaskine?
På en topbetjent vaskemaskine åbnes lågen ovenfra og tøjet lægges i foroven. En topbetjent vaskemaskine har som regel to låger - en yderlåge og en tromlelåge.

Hvorfor vælge en topbetjent vaskemaskine?
Der er flere gode grunde til at vælge en topbetjent vaskemaskine, og herunder kan du læse om nogle af de vigtigste fordele ved at investere i en topbetjent vaskemaskine.

  • Størrelsen: En topbetjent vaskemaskine er smallere end de traditionelle modeller, og er altså en optimal løsning, hvis maskinen skal stå i et lille rum, hvor der ikke er så meget gulvplads. Har du eksempelvis et lille badeværelse, kan en topbetjent vaskemaskine virkelig være guld værd, da den både sparer plads på gulvet, men derudover også sparer plads ved at lågen åbnes opad.
  • Fleksibilitet: Ofte vil en topbetjent vaskemaskine være udstyret med hjul, hvilket gør det enormt fleksibel. Har du en mindre bolig, hvor der måske ikke er plads til at have maskinen permanent installeret, kan man med en topbetjent vaskemaskine vælge kun at køre maskinen frem og tilslutte den, når den reelt skal bruges.
  • Kapacitet: Selvom en topbetjent vaskemaskine ikke er så bred som en mere traditionel maskine har den stort set samme kapacitet som sidstnævnte. Med andre ord går man altså ikke på kompromis med mængden af tøj man kan vaske på én gang, når man vælger en topbetjent vaskemaskine - dog kan de frontbetjente maskiner i nogle tilfælde fås i modeller, som kan rumme mere end de største topbetjente.

Gode råd inden du køber en topbetjent vaskemaskine
Inden du køber en topbetjent vaskemaskine er det blandt andet en god ide at holde øje med følgende specifikationer:

  • Energimærkning: Energimærkningen er selvfølgelig en god ide at holde øje med, da den angiver, hvor stort et energiforbrug en topbetjent vaskemaskine har. Angives med et bogstav mellem A og G, hvor er det bedste.
  • Vaskeevne: Dette er et udtryk for, hvor godt et vaskeresultat en topbetjent vaskemaskine leverer. Her er A ligeledes det bedste.
  • Centrifugeringsevne: Centrifugeringsevnen er ligeledes vigtigt at lægge mærke til, da dette har betydning for, hvor meget vand, der bliver trykket ud af tøjet. Jo mere vand, der trykkes ud, jo hurtigere bliver tøjet tørt igen.


Gå til vores vaskemaskine kategori for at se vores gode tilbud.