Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Menu

KUN I DAG - Brug koden: KAFFE10 *Kan ikke kombineres med andre rabatter eller prismatch. Gælder også i butik.

×

Miniovn

Køb miniovn hos Skousen?
Find din nye miniovn her!

Miniovn - Læs om fordelene ved en miniovn her, og find et stort udvalg hos Skousen. Her får du den bedste handel!

Find din nye miniovn hos Skousen
En miniovn kan være et yderst nyttigt redskab i køkkenet, og hos Skousen finder du nemt en ny miniovn fra eksempelvis OBH eller Melissa. En miniovn er et mindre og billigere alternativ til en almindelig ovn, men kan ligeledes anvendes som et supplement til denne, hvis du blot har en lille mængde mad som skal varmes. Herunder kan du læse mere om fordelene ved at købe en miniovn.

Fordele ved en miniovn:

  • Energibesparende: Med en miniovn kan du spare penge på elregningen. Har du før prøvet at anvende din almindelige ovn til f.eks. at varme et par rundstykker eller resterne fra gårsdagens aftensmad? I mange tilfælde er en miniovn væsentligt mere velegnet til den mindre mængde mad, da der bruges uproportionelt meget energi i en almindelig ovn, hvis der ikke er særligt meget deri. Dog anses en miniovn kun for energibesparende, såfremt du skal lave mad med en tilberedningstid på 45 minutter eller derunder.
  • Billig i anskaffelse: Udover at du kan spare penge på elregningen i det lange løb, er en miniovn ligeledes heller ikke særligt dyr i anskaffelsespris. En miniovn er væsentligt billigere end en almindelig ovn.
  • Let at placere: Du kan stort set placere en miniovn lige hvor du har lyst. Dette giver stor fleksibilitet og gør samtidigt, at du næsten altid kan finde en plads til din miniovn. Du kan f.eks. også nøjes med at tage din miniovn frem, når du egentligt skal bruge den.
  • Hurtigere opvarmning: En miniovn varmere hurtigere op, da ovnrummet ikke er så rummeligt. Du behøver altså ikke at vente særligt lang tid, før ovnen er klar til brug.
  • Sparer plads: Har du et mindre køkken kan det være en stor fordel at have en lille miniovn. En miniovn fylder ikke særligt meget, så er det trangt med plads, er det garanteret lige løsningen du leder efter.

Du kan bruge en miniovn til mange forskellige opgaver i køkkenet. F.eks. kan den sagtens bruges til at lave retter som lasagne, at bage kager, at opvarme mindre retter eller lignende. Derudover er en miniovn fremragende til brug i den lille studenterlejlighed, i campingvognen eller i personalekøkkenet på kontoret. Blot skal man være opmærksom på, at ovnrummet ikke er lige så rummeligt som i en traditionel ovn, så hvis du skal lave mad til mange mennesker på én gang, er det ikke sikkert, at der er plads nok i en miniovn.