Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

Hus & Have

Hjem og fritid

Dit hjem er din base, og det er vigtigt, at her er rart at være. En af de vigtigste ting at have styr på er indeklimaet og temperaturen – der skal hverken være for koldt, for varmt, for tørt eller for fugtigt: Der skal være lige tilpas.

En effektiv måde at få styr på indeklima og/eller temperatur på er ved at investere i en affugter, en aircondition, en luftrenser, energipaneler eller en varmepumpe. Det kan også være en god idé at købe en støvsuger, da for meget støv kan virke udtørrende og genere. Og generelt er det jo bare en tilbagevendende begivenhed, det der med at gøre rent. Det samme gør sig gældende for strygning, der måske nok ikke bidrager til indeklimaet (hverken positivt eller negativt), men tøjet stryger jo desværre sjældent sig selv, så det gælder om at have husholdningsapparater, der gør livet og pligterne så let som muligt.

Køb produkter til hjem og fritid her

Hos Skousen har vi et væld af produkter til hjem og fritid, og på denne side får du et hurtigt overblik over, hvilke kategorier, vi fører. Klik ind på den kategori, du skal bruge, og se, hvilket produkt, der tiltaler dig og din pengepung mest.

Spørg os!

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med elektriske produkter til hjemmet, er du altid velkommen til at henvende dig til vores kundeservice. Du kan ringe på telefon 70 111 000.

Dine gemte varer

Luk