Dine gemte varer

Luk

Weekend dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte produkter fra Liebherr, Bosch, Siemens, Miele og AEG ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis-, restsalgs-, outlet- og annoncerede varer.

Weekend dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte produkter fra Liebherr, Bosch, Siemens, Miele og AEG ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis-, restsalgs-, outlet- og annoncerede varer.

Hoover

Hoover er støvsugerfirmaet med en god historie

For nogen er allergi bare generende. For andre er det kilden til inspiration og en verdensomspændende forretning. Det hele begyndte i Ohio i begyndelsen af 1900-tallet, hvor en mand ved navn Murray Spangler arbejdede som pedel. Han var imidlertid allergisk over for støv, hvilket vanskeliggjorde hans arbejde med at rengøre støvede gulve og trapper.

Men i stedet for at sige op og finde sig et andet arbejde, satte han alle kræfter ind på at gøre arbejdet udholdeligt og nemmere for sig selv. Hans veludviklede opfindergen drev ham til at sætte en sæbeæske, en vifte, et pudebetræk og en kost sammen på en måde, der udgjorde den første støvsuger nogensinde. En støvsuger, der fungerede, oven i købet.

Murray Spangler mente, at han havde fat i noget med opfindelsen, men ingen penge, ingen mulighed for at sætte idéen i produktion, og derfor delte han sin idé med sin veninde. Hun hed Susan Hoover, og hun var ligesom Murray Spangler fast overbevist om, at dette var en epokegørende opfindelse. Ergo fik hun overtalt sin mand til at sætte støvsugeren i produktion, og virksomheden Hoover så dagens lys. Året var 1908.

Høje ambitioner og øget salg

Ambitionerne var høje, og Murray Spangler ville udbrede kendskabet til Hoover-støvsugeren over intet mindre end hele USA. Han gik til opgaven med oprejst pande og fandt snart en smart måde at markedsføre produktet på: Han tilbød en gratis prøvetid på 10 dage for støvsugeren, hvis kunderne henvendte sig i diverse etablerede forretninger. På den måde følte kunderne sig trygge, det var jo veletablerede forretninger og ikke et lyssky foretagende, de skulle henvende sig til, og butikkerne var glade, fordi de både tjente en procentdel af salget og fik en god forretningspartner i Hoover.

Senere blev salgsteknikken forbedret, og Hoover oprettede blandt andet et par showrooms, hvor kunderne kunne se og afprøve støvsugerne. Det var bestemt ikke almindeligt med showrooms dengang, og det førte til enorm succes.

Det varede ikke mange år, før også udlandet fik glæde af den smarte støvsuger, og siden gik det slag i slag. Den dag i dag er Hoover blandt de førende producenter, når det gælder gulvpleje. Men virksomheden har også udvidet og omfatter nu både andet og mere meget mere end blot støvsugere. Stort set hele sortimentet af hvidevarer er dækket, og fælles for dem alle (ud over naturligvis navnet) er den høje kvalitet og det gedigne design.

Køb dine Hoover-produkter hos Skousen.dk

Hos Skousen fører vi en lang række forskellige Hoover-hvidevarer og husholdningsapparater. Her på siden kan du nemt og hurtigt få et overblik over hvilke, der er tale om, hvad de kan, og hvad de koster.

Husk, at når du køber Hoover-produkter hos os, så har du prisgaranti på samtlige lagervarer. Desuden leverer vi ganske gratis, og vi leverer oven i købet hurtigt. Der går typisk ikke mere end en-to hverdage, før du modtager dine varer.

Har du nogle spørgsmål forud for dit køb, giver vi også gerne både råd og vejledning. Du skal blot kontakte vores kundeservice på telefon 7070 2929. Vil du hellere skrive til os, kan det naturligvis også lade sig gøre. Vi har en onlinesupport, som du kan skrive til nederst på siden her.

Dine gemte varer

Luk