Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte produkter fra Liebherr, Bosch, Siemens, Miele og AEG ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis-, restsalgs-, outlet- og annoncerede varer.

Gorenje

Sloveniens mest internationale virksomhed

Gorenje blev grundlagt i den slovenske by af samme navn i 1950. Virksomheden har stadig hovedkvarter i Slovenien, men har gennem årene ekspanderet og er i dag en af de førende europæiske producenter af husholdningsapparater. Hvidevarer fra Gorenje og mindre husholdnings apparater bliver solgt i hele verden, og de kan prale af tilstedeværelse på alle kontinenter i verden. Faktisk er Gorenje Sloveniens mest internationale virksomhed, idet 95 % af deres produkter bliver eksporteret.

Gorenjes værdier

Fælles for alle produkter fra Gorenje er, at de er udviklet med et skarpt øje for innovation og design. Netop innovation er en kerneværdi. Den anden er ansvarlighed. Disse værdier kommer til udtryk gennem en åbenhed, en ånd af fællesskab, respekt, effektivitet og engagement. Gorenje har deres helt eget design studio. Det store fokus på design i produkterne har også betalt sig. Gorenje har flere gange vundet Red Dot priser for deres designs.

Bredt produktsortiment

Overordnet kan man dele Gorenjes produkter ind i tre kategorier. Det ene er deres køling produkter, som blandt andet tæller køle-fryseskabe, køleskabe, frysere og vinkøleskabe. Så er der deres såkaldte Vådt og Tørt produkter, som kan være tørretumblere og vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Og endelig er der deres madlavnings produkter, hvor du kan finde emhætter, kogeplader og komfurer samt ovne og mikrobølgeovne. Det er tydeligt, at sortimentet er meget bredt. Og de stopper ikke ved deres eget brand. De har købt og markedsfører også andre brands som fx Asko, Atag og Upo.

Denne bredde gør dem til en kompetent og leveringsdygtig producent af hårde hvidevarer og husholdningsapparater. Der er med andre ord et produkt til ethvert behov, og der er et produkt i enhver prisklasse.

Stor spiller indenfor køl og frys

Her fremhæver vi nogle klare fordele ved Gorenjes køle og fryse produkter. I dag har vi heldigvis stort fokus på madspild og bæredygtighed. Som producent af køleskabe og køle-fryseskabe har Gorenje taget dette fælles ansvar for miljøet alvorligt. Deres løsning er blandt andet at skabe et ideelt mikroklima, der medvirker til at bevare madvarers friskhed. Der er forskellige funktioner i forskellige Gorenje køleskabs modeller, som sørger for, at maden bevarer sin friskhed længere.

En af funktionerne kalder de for antibakteriel IonAir Active-teknologi. Denne teknologi udrydder 95 % af alle bakterier. Det betyder, at råvarer som kød og grøntsager bevarer friskheden i op til 10 dage. Som en ekstra bonus for os med sarte næser sørger IonAir også for, at lugten fra fødevarer som fx ost bliver minimeret. En anden funktion er Gorenjes MultiFlow 360°. Det er et regulerings- eller ventilationssystem, som fordeler den kolde luft i køleskabet på en jævn måde, hvilket også er med til at sikre, at fødevarerne bevarer deres friskhed i længere tid. Ydermere sparer denne funktion også energi.

Den helt afgørende funktion, når det handler om at minimere bakterier og få fødevarerne til at holde sig i længere tid, er ZEROnFRESH 0-Zone skuffe, som du kan finde i nogle Gorenje køleskabe og køle-fryseskabe. Denne særlige skuffe har simpelthen en temperatur, hvor bakterier ikke kan formere sig. Hvis du bevarer dine grøntsager og dit kød i denne skuffe, kan det holde sig i omkring tre gange så lang tid, som hvis du ikke havde denne 0-zone skuffe.

Vådt og tørt, wet and dry

Også når det handler om at vaske og tørre tøj, er Gorenje med helt fremme og fungerer som en effektiv hjælper i hverdagen. Gorenje ved godt, hvad det betyder for de moderne familier at have hjælpemidler i hverdagen, som man kan regne med udfører jobbet bedre end godt. Derfor har de udviklet en række smarte programmer, som gør hverdagen nemmere.

Du har måske oplevet, at du nogle gange har måttet vaske meget beskidt tøj to gange. Det er irriterende og tidskrævende. Derfor har Gorenje udviklet et iblødsætningsprogram. Læg tøjet i blød en time, inden du vasker det på det ønskede program. Vi bliver ved beskidt tøj og lægger lige til, at du skal vaske meget beskidt tøj. Det kan være, du skal vaske hele holdets fodboldtøj, fordi du i et frisk øjeblik meldte dig frivilligt til denne tjans. For at gøre denne opgave og også andre vaske så let som muligt for dig selv, så kig op, om vaskemaskinen lever op til de krav, dit behov stiller. Du kan jo gå målrettet efter en vaskemaskine med en tromle, som kan rumme meget tøj ad gangen og som har en bred luge, så det er nemmere at få tøjet ind og ud hurtigt.

Så er der faktisk også noget, du kan gøre gennem tøjvask for at undgå, at du selv og andre familiemedlemmer udvikler allergi. Der er naturligvis mange faktorer, der spiller ind, hvis man bliver ramt af allergi. Men i al fald en af faktorerne er noget, du kan gøre noget ved. Det handler om, hvor meget vaskepulver du bruger til at vaske tøjet med. Hvis du bruger for meget vaskepulver, vil der stadig være rester af det efter endt vask. Hver eneste vaskemaskine fra Gorenje har features, som fx skumkontrol, der betyder, at vaskemaskinen selv kan måle, om det er for meget skum. Og hvis der er det, så skyller den tøjet tre gange ekstra.

Produkter til flere behov

Det er dine madvaner og gastronomiske ambitioner, som skal tjene som rettesnor for, hvilken type ovn du skal købe. Du gør din hverdag både sjovere og nemmere, hvis du køber en Gorenje ovn, som passer til dine behov, så du rigtig kan slå dig løs i køkkenet.

Et af de behov, som mange husstande før eller siden støder ind i, er behovet for mere plads i ovnen. Når det er juleaften, fødselsdag eller bare en helt almindelig dag, hvor du gerne vil servere forskellige retter tilberedt i ovnen, så er et stort ovnrum nærmest et must. Hvis man ikke har plads nok i ovnen, ender man typisk med at bruge mange, mange timer på at lave maden i etaper for derefter at kæmpe for, at alle retterne er varme, når de skal serveres. Det slipper du for, hvis du vælger en af Gorenjes ovne med stort ovnrum.

Dette var bare få eksempler på, hvad nogle af de hårde hvidevarer fra Gorenje byder på. Du kan med fordel klikke dig ind på den produkt kategori, du søger, og læse nærmere om, hvad Gorenje tilbyder.

Dine gemte varer

Luk