Dine gemte varer

Luk

*Gælder på udvalgte fryseskabe, køleskabe, kølefryseskabe, vaskemaskiner, tørretumblere, støvsugere og mikroovne ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

0-0-0 finansiering

 

 

Rene ord for pengene – køb dine nye hvidevarer med attraktiv finansiering

I din lokale Skousen butik har du mulighed for at låne til køb af dine nye hvidevarer helt uden omkostninger eller skjulte gebyrer. For at gøre det endnu bedre, så skal du heller ikke lægge noget i udbetaling og ÅOP er derfor 0,0%. Når du køber med finansiering i din lokale Skousen-butik, koster det dig altså ikke mere, end det valgte produkt koster. 

Hvordan fungerer det?

Der er mulighed for fleksibel afvikling, hvor du i samarbejde med butikken vælger en løbetid på 10, 20, 30, 40, 50 eller 60 måneder. Den mindste månedlige ydelse skal bare ramme 99 kr. - og det mindste lånebeløb er 2000 kr. Til gengæld er der intet loft på lånebeløbet. Betalingen skal foregå over BetalingsService, og godkendelse til lånet sker med det samme i butikken - du skal blot sørge for at medbringe dit NemID. Det betyder også, at du kan få varen med hjem samme dag.

Forhåndsgodkendelse

Bliv forhåndsgodkendt til et lån inden du handler i butikken. Der er mulighed for at ansøge om et lån med løbetid på 10 eller 20 måneder før du handler, så er du sikker på, at du kan få finansieret dine varer. Svaret vil du modtage på din mail. Godkendes du af Sparxpres, modtager butikken også besked om din forhåndsgodkendelse. Ønsker du længere løbetid på dit lån end 10 eller 20 måneder skal du henvende dig i din lokale Skousen butik for at ansøge om et lån. 

Vejen til en forhåndsgodkendelse

 

  1. Udfyld og send din ansøgning – du får svar på din mail
  2. Besøg din lokale Skousen-butik og aftal dit ønskede varekøb
  3. Underskriv låneaftalen med Nem-ID
  4. Lånet udbetales til din lokale Skousen-butik
  5. Dine varer er klar til afhentning eller levering

Ansøg om en forhåndsgodkendelse KLIK HER

 

Øvrige omkostninger, gebyrer, klageadgang, fortrydelsesret mv. KLIK HER 

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 10.000 kr. Løbetid 20 måneder. Månedlig ydelse 500 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlede beløb der skal tilbagebetales 10.000 kr. Årlig fast debitorrente 0,00% ÅOP 0,0%. Der er fortrydelsesret. Bevilling af lån kræver positiv kreditgodkendelse. Finansiering udbydes i samarbejde med Sparxpres.

Er der ikke noget med småt?

Egentlig ikke - det gider vi ikke at bruge tid på i Skousen! Det eneste du skal være opmærksom på er, at finansiering kun gælder udvalgte produkter i vores fysiske butikker, og der er ikke mulighed for at kombinere det med prismatch.

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du besøge din nærmeste Skousen-butik - den finder du lige her.

 

 

Dine gemte varer

Luk