Favoritter

Luk

10% på ALLE køleskabe og frysere*

Se produkterne *Gælder ikke i forvejen nedsatte produkter eller prismatch. Gælder til den 26/9-2017

×

0-0-0 finansiering

 

 

Skousen introducerer 0-0-0!

Som noget helt nyt tilbyder alle vores butikker en virkelig stærk finansieringsmodel. Vi kalder den 0-0-0, fordi det koster 0 kr. i rente, 0 kr. i gebyr og 0 kr. i oprettelse. Og for at gøre det endnu bedre, så skal du heller ikke betale noget i udbetaling eller i ÅOP. Når du køber med finansiering i en Skousen-butik, koster det dig altså ikke mere, end det valgte produkt koster. 

Hvordan fungerer det?

Der er mulighed for fleksibel afvikling, hvor du i samarbejde med butikken vælger en løbetid på 10, 20, 30, 40, 50 eller 60 måneder. Den mindste månedlige ydelse skal bare ramme 99 kr. - og det mindste lånebeløb er 2000 kr. Til gengæld er der intet loft på lånebeløbet. Betalingen skal foregå over betalingsservice, og godkendelse til lånet sker med det samme i butikken - du skal blot sørge for at medbringe dit NemID. Det betyder også, at du kan få varen med hjem samme dag.

Er der ikke noget med småt?

Egentlig ikke - det gider vi ikke at bruge tid på i Skousen! Det eneste du skal være opmærksom på, er, at finansiering gælder udvalgte produkter i butikkerne, og der er ikke mulighed for at kombinere det med prismatch.

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du besøge din nærmeste Skousen-butik - den finder du lige her.

 

 

Favoritter

Luk