Dine gemte varer

Luk

Spar op til 25% på ALLE hvidevarer på Skousen.dk*

SE UDVALGET HER | *Gælder ikke varer markeret med Favorit, i forvejen nedsatte varer, returvarer, ydelser eller tilbehør. Gælder t.o.m. d. 27/10-21.

Candy

Italiensk producent af hårde hvidevarer.

I 1946 blev den første italienske vaskemaskine lanceret. Virksomheden fortsatte med stor iver produktionen og udviklingen af vaskemaskiner. I 1954 blev den første semi-automatiske vaskemaskine med centrifuge således lanceret. Den blev kaldt Bi-Matic-modellen. I 1960 præsenterede Candy sin fuld automatiske vaskemaskine. Siden er der kommet mange andre produkter inden for hårde hvidevarer til. Her nævner vi i flæng nogle af de øvrige hårde hvidevarer, som Candy producerer: Køle-fryseskabe, opvaskemaskiner og tørretumblere, vinkøleskabe, køleskabe og frysere samt kogeplader.

Candy har i dag fabrikker over det meste af verden, og har gennem årene opkøbt mange velestimerede virksomheder, så de i dag er bredt repræsenteret, når det kommer til hvidevarer i høj kvalitet. Det er hele tiden den moderne familie, som har været i fokus hos Candy, når ny teknologi skulle finde vej til hjemmets husholdningsapparater og hvidevarer. Jo nemmere, man kan gøre den moderne families hverdag, des bedre. Kig rundt på siden her og se vores store udvalg af produkter fra Candy.

Candy hvidevarer

I dette afsnit trækker vi nogle enkelte typer hvidevarer fra Candy frem: Et køle-fryseskab kan du finde i mange forskellige størrelser. Køle kapaciteten er mellem 42 liter og 219 liter, mens fryse kapaciteten er mellem 4 liter og 81 liter. Med andre ord kan du med stor sandsynlighed finde et billigt køle-fryseskab fra Candy, som passer til netop din families behov for plads i hhv. køleskab og fryser.

Du kan også købe et Candy vinkøleskab. Der er forskellige størrelser på vinskabene, de spænder fra 40 til 70 flasker, så der er plads i de forskellige modeller. Candy er kendt for deres billige priser på hvidevarer, og det gælder også for deres vinkøleskabe.

Der er fordele ved alle modeller, så klik ind på de enkelte og se, hvad der passer til dig.

Dine gemte varer

Luk