Dine gemte varer

Luk

*Kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Bosch Vaskemaskiner

Bosch vaskemaskine

Alle Bosch frontbetjente vaskemaskiner, som vi forhandler, er energiklasse A+++. Der er tale om en energivenlig og miljøvenlig vaskemaskine. Mange af maskinerne fra Bosch har også kulfri motor. Det betyder, at maskinen har lavere støjniveau og som en ekstra bonus er der en reservedel mindre at skifte. De traditionelle motorer med kul bliver slidt med tiden, og kullet skal på et tidspunkt skiftes.

Bosch topbetjent vaskemaskine

Bosch har udviklet topbetjente vaskemaskiner, som typisk er smallere end almindelige maskiner. Det er smart, hvis du ikke har så meget plads. Selvom de er mindre, så kan de stadig rumme store mængder tøj. Typisk omkring 6 kg, hvor almindelige vaskemaskiner rummer ca. 8 kg. Det er smart for ryggen at vælge en topbetjent model. De fleste vaskemaskiner er placeret på gulvet, så vi skal bukke os, når vi fylder tøjet i maskinen og når vi tager det ud. Med en topbetjent vaskemaskine kan du stå op og fylde tøjet i og tage det ud igen.

Vaske tørremaskine

2-i-1 løsning som er særlig smart for dig der ikke har meget plads at arbejde med. De fleste af maskinerne har en lang række vaskeprogrammer lige fra finvask til kogevask. Vaske-tørremaskiner kombinerer funktionerne fra en vaskemaskine og en tørretumbler og optager den halve plads. Du skal være opmærksom på, at tøjet efter endt tørring sommetider lige skal dampe af bagefter, før det føles helt tørt.

Hvilken vaskemaskine er den bedste for dig?

Hvis du klikker dig ind på de enkelte produkter, kan du se flere billeder og beskrivelser af hver Bosch vaskemaskine samt dens specifikationer, så kan du danne dig et godt indtryk af de forskellige modeller. Læs også mere om specifikationerne, så du kan vælge en vaskemaskine, der passer til dit behov.

Hvilke funktioner har Bosch vaskemaskine?

Bosch har udviklet en række effektive funktioner i nogle af deres vaskemaskiner. Nogle af maskinerne er selvdoserende. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, om du nu har kommet for meget eller for lidt vaskemiddel i maskinen. Med det såkaldte i-DOS system skal du bare hælde hele flasken med opvaskemiddel og skyllemiddel i, så klarer maskinen selv at dosere den rettes mængde ud fra tøjets vægt. Du vil med en selvdoserende vaskemaskine spare meget tid fremadrettet når du skal vaske. En del af maskinerne har også et særligt program til pletfjerning, som kan behandle forskellige pletter. De fleste modeller har et ekstra hurtigt vaskeprogram, som kun varer 15 minutter.

Dine gemte varer

Luk