Dine gemte varer

Luk

Turkis Friday fortsætter på Skousen.dk her

Bosch Opvaskemaskiner

Kraftfuld rengøring med funklende resultater

Vi forhandler flere forskellige typer opvaskemaskiner fra Bosch. Produkterne er udviklet og designet ud fra høje standarder med lavt energiforbrug og ergonomisk design.

Integrerbar eller underbygningsopvaskemaskine

Underbygningsopvaskemaskinerne bliver leveret uden top- og sideplader, men med frontplade. Den skal placeres under køkkenbordpladen, og sådan at man kan se fronten på opvaskemaskinen. En Bosch underbygningsopvaskemaskine kan du finde i følgende farve varianter: Hvid, rustfrit stål, sort og stål look. Det er en god mulighed for at finde en opvaskemaskine, som passer ind i dit køkken og matcher de øvrige hårde hvidevarer.
Hvis du vælger en integreret opvaskemaskine bliver den leveret uden frontplade, og den har heller ikke top og sideplader monteret. Det er bedst at placere den bagved en skabslåge så den falder naturligt ind i billedet. Med en integreret opvaskemaskine kan du få et yderst stilrent udtryk i dit køkken, hvor det er selve designet og ikke de hårde hvidevarer, der kommer ind og dominerer køkkenet.

Bordopvaskemaskine

Denne type opvaskemaskine er særligt smart til det lille køkken hvor der ikke er plads til de store modeller. Designet er flot og enkelt, så maskinen både passer og pynter i langt de fleste køkkener. Bosch bordopvaskemaskine fås i farverne hvid, stål og sort. Der er plads til 6 kuverter i bordopvaskemaskine, så den er perfekt til en eller to personer. Energiklassen er A+, hvilket er en energivenlig maskine. Alle bordopvaskemaskinerne har mindst disse fem programmer: Intensiv 70 °C, normal 65 °C, øko 50 °C, skåne 40 °C, lyn 45 °C.

Fordele ved en Bosch opvaskemaskine

Funktionerne og specifikationerne afhænger af den model, du vælger. Antal kuverter er noget du skal tage med i dine overvejelser når d skal kigge efter en ny opvaskemaskine. Du kan få en med plads til hhv. 8, 9, 10, 12, 13 og 14 kuverter. Så kig på, hvor stor din husstand er, når du vælger, hvor mange kuverter din nye maskine skal kunne rumme.

En opvaskemaskine, der skåner miljøet

Det er generelt billigere at bruge en opvaskemaskine end at vaske op i hånden. Men der er selvfølgelig forskel på, om opvaskemaskinen tilhører energiklasse A eller A+++. Alle opvaskemaskiner fra Bosch ligger i de energiklasser. Overordnet set er de alle energieffektive, det handler bare om hvilken der passer bedst til dine behov.

Vil du vide mere?

Hvis du mangler rådgivning, til at vælge den helt rigtige opvaskemaskine for dig og dine behov, er vi mere end glade for at besvare spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice telefonisk på 70 111 000 eller rette henvendelse hos din nærmeste Skousen forhandler.

Dine gemte varer

Luk