Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte produkter fra Liebherr, Bosch, Siemens, Miele og AEG ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis-, restsalgs-, outlet- og annoncerede varer.

Bosch

Historien bag Bosch

Bosch er en global organisation med over 360 afdelinger i 50 lande. Boschs produkter bliver solgt i mere end 150 lande verden over. I alt er der ca. 281.000 medarbejdere i organisationen - heraf er de 800 ansat i Danmark. Bosch-historien begynder i Tyskland I 1886 grundlagde Robert Bosch (1861-1942) sin virksomhed i Stuttgart. Robert Bosch sørgede godt for dine medarbejdere og for samfundet omkring ham. I sin levetid nåede han at bidrage til finansieringen af flere hospitaler, universiteter og skoler. Den sociale ansvarlighed og ønsket om at gøre noget godt for samfundet var helt essentielt for grundlæggeren. Derfor omstrukturerede han inden sin død virksomheden, hvilket blandt andet betød, at det meste skulle ejes af en fond. Han sørgede også for, at overskuddet skulle doneres til velgørende formål.
Den dag i dag donerer fonden millioner af euro til projekter inden for sundhed, uddannelse og forskning med mere. Hvis vi skal nævne nogle nøgleord for Bosch, er det derfor velgørenhed og bæredygtighed. Men den tyske arv fornægter sig ikke, og derfor er tysk kvalitet også et gennemgående kendetegn ved Bosch. Der er et skarpt blik for detaljerne, som netop gør den store forskel i produkterne. Som de fleste ved, er Bosch en organisation, som har mange forretningsområder. Hårde hvidevarer og husholdningsapparater bare er et af områderne, men fælles for alle områder er, at kvalitet er varemærket. Intet er overladt til detaljerne.

Bosch hvidevarer og husholdningsapparater

Når vi køber et husholdningsapparat eller en hvidevare, så gør vi det, fordi produktet løser et problem for os. Et køleskab sørger for at holde vores mad koldt, så det holder sig længere, før det bliver fordærvet og uspiseligt. En vaskemaskine vasker vores tøj rent, uden at vi slider på vores arme, hænder og skuldre. Rigtig mange produkter, maskiner og apparater i dag har det til fælles, at de sparer os for en masse tid. Den tid vi sparer på at have maskinerne til at gøre arbejdet for os, kan vi bruge på vores børn, vores partner, vores sport, vores venner, os selv.
Kort sagt: Vi får mere fritid. Dette fokus på at løse problemer og gøre hverdagen nemmere har været en del af Bosch siden begyndelsen.

Hvordan er kvaliteten i hvidevarer fra Bosch?

De fungerer som de skal og endda mere til. Som tidligere nævnt er tysk kvalitet en rød tråd, som har fulgt Bosch altid. Ud over at designe og udvikle sine produkter efter højeste standarder, så er produktionen i Bosch også sammensat ud fra devisen om en produktion af bedst mulige kvalitet og effektivitet. Hvidevarerne bliver således testet og kvalitetssikret.
Alt bliver testet: Kan støvsugerslangen holde til at blive trukket hårdt i?
Kan tørretumbleren tørre tøjet helt tørt og sørge for, at det ikke er brandvarmt, når tørringen er slut?
Kan stavblenderen nu også blende suppen helt fint og kan ovnen bage nogle perfekte muffins?
Bosch's egne tests er naturligvis af høj standard, det er jo rigtig godt for forbrugerne, når produkterne bliver testet og anmeldt af andre end producenten selv. Rigtig mange af hvidevarerne og husholdningsapparaterne fra Bosch er blevet testet gennem tiden.

I Danmark har flere af Bosch produkterne opnået indtil flere udnævnelser i diverse Bedst i test undersøgelser.
Når et produkt har opnået udmærkelsen Bedst i Test betyder det, at Forbrugerrådet Tænk kan anbefale det pågældende produkt. Det vil altså sige, at produktet er et kvalitetsprodukt, som du kan være tryg ved at købe. Forbrugerrådet Tænk er uafhængig af offentlige myndigheder, erhvervsliv og politiske partier. Det er en medlemsorganisation, som varetager forbrugerinteresserne gennem en aktiv forbrugerpolitik. Målet er, at alle forbrugere i Danmark kan foretage et trygt valg når de vælger et produkt med denne anerkendelse.

Smarte løsninger fra Bosch, detaljen der gør forskellen

Udfordring: Når din opvaskemaskine er færdig med at vaske og servicen er tør, åbner du lågen. Og straks bliver du skuffet og irriteret: Plastbøtterne er ikke tørre. De er våde. Det problem har Bosch løst for dig. Ved hjælp af et naturligt mineral, zeolit, sørger nogle af Bosch opvaskemaskinerne for, at alt bliver helt tørt.
Slut med irritation over plaskvåde plastbøtter.
Udfordring: Korrekt dosering af vaskemiddel. Hvor mange af os ved egentlig præcis, hvor meget vaskemiddel vi skal bruge til vores vaske? Den bedste vask opnår man ved den korrekte dosering, det ved vi, men det gør det ikke nemmere. Bosch har løst det ved at udvikle løsningen i-DOS: Du hælder simpelthen hele flasken med vaskemiddel ned i sæbeskuffen. Så beregner vaskemaskinen selv den korrekte dosering. Super nemt for dig.

Anerkendt design

Ud over disse fantastiske detaljer er produkterne fra Bosch også internationalt anerkendt for deres design. Fx har en af deres støvsugere fået udmærkelsen "Best of the Best" af Red Dot Design Award. Best of the Best tildeles produkter med banebrydende design og er den fineste pris i Red Dot Award inden for produktdesign. Prisen er forbeholdt de bedste produkter i en kategori. Samme støvsuger har fået udmærkelsen "Honourable Mention" af Red Dot Design Award i 2012. Honourable Mention tildeles produkter med særligt veludførte aspekter af designet og gives til produkter med exceptionelle detalje løsninger.
Tørretumblere og kogesektioner fra Bosch har ligeledes fået tildelt Honourable Mention Award fra Red Dot.

Dine gemte varer

Luk