Dine gemte varer

Luk

Se oprydningssalget her*

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Se oprydningssalget her*

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Blomberg Køleskabe

Blomberg køleskab

Blomberg har udviklet deres køleskabe, så de tager hensyn til, at dine madvarer bliver opbevaret under de absolut bedste forhold. Hvis du søger et køleskab i høj kvalitet, så er Blomberg et mærke, der er værd at kigge nærmere på.

Nyt Blomberg køleskab, fordele og smarte features

I dette afsnit vil vi fremhæve et par af de smarte funktioner, som et Blomberg køleskab kan byde på alt efter, hvilken model du vælger. Blombergs køleskabe har typisk en kølekapacitet på mellem 204 og 375 liter. Så tænk over din husstands behov for køleplads, inden du vælger model. Hvis I fx tit opbevarer rester i plastbøtter eller gryder i køleskabet, så skal der en vis kapacitet til at rumme det.

Her er nogle andre smarte funktioner, du kan overveje, om I har brug for:

0-3 °C superfrisk zone: I nogle af køleskabene er der et rum, hvor temperatuen bliver holdt lige over frysepunktet. Det vil sige, at fugtigheden er på et optimalt niveau, hvilket igen betyder, at fx fisk og kød bevarer deres vitaminindhold og næringsværdi. Faktisk kan de bevare næringsindholdet i dobbelt så lang tid som i et almindeligt køleskab.

Blå zone: Det blå lys i den specielle grøntsagsskuffe, som Blomberg også kalder blå zone, gør det muligt for frugt og grøntsager at fortsætte fotosyntesen, mens de er i køleskabet. På den måde øges indholdet af vitaminer i frugt og grøntsager, og de er derved friskere og saftigere i længere tid end i en almindelig grøntsagsskuffe i køleskabet.

Antibakterielle dørhåndtag og dørhylder: I alle Blomberg køleskabe er dørhåndtaget belagt med antibakteriel forsegling, hvilket forhindrer bakterier i at sidde på håndtaget. I nogle af køleskabene fra Blomberg er også dørhylderne belagt med en antibakteriel forsegling. Det betyder at hygiejnen er i top, og at bakterier bliver fjernet. Kig på de forskellige køleskabe fra Blomberg og vælg en model, der passer til dig og din husstand. Vi har et stort udvalg her på nettet og du finder både et billigt Blomberg køleskab og også de mere avancerede modeller.

Dine gemte varer

Luk