Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

Blomberg

Blomberg

Blomberg brandet tog sin start i 1883, hvor tyskeren Bernhard Blomberg stiftede virksomheden, som dengang var en del af metalindustrien. Senere begyndte virksomheden at distribuere husholdningsmaskiner, og i 1949 startede en egentlig produktion af vaskemaskiner op.
Blomberg som vi kender det i dag var nu i gang. Blandt Blombergs hvidevarer findes i dag blandt andet vaskemaskiner og tørretumblere, ovne og opvaskemaskiner, køleskabe og amerikaner køleskabe samt køle-fryseskabe og frysere. Skousen har et bredt udvalg af hvidevarer fra Blomberg. Se dem alle her på siden.

Blomberg er et mærke i harmoni

Harmoni er et ord, der går igen hos Blomberg. De sætter en ære i at være i harmoni med naturen og miljøet og i harmoni med dig og med hjemmet. Blombergs fabrikker er alle ISO 14001 certificerede. ISO 14001 er en international godkendt standard, der sikrer, at miljøet bliver tilgodeset så meget som muligt i produktionen.
Ud over at tænke miljøet ind, når husholdningsmaskinerne bliver produceret, så lægger Blomberg også stor vægt på hele tiden at optimere deres produkters energieffektivitet. Og dermed deres slid på miljøet og din pengepung.

Design og harmoni

Med udtrykket i harmoni med dig og hjemmet mener man, at designet på hvidevarerne skal passe til dit hjem. Derfor har man udviklet et design, som passer sammen med mange forskellige stiludtryk, så produkterne kan passe i de fleste hjem på en harmonisk måde uden at stikke ud. Desuden passer de forskellige hvidevarer sammen med hinanden, så fx opvaskemaskine og køleskab står flot sammen i dit køkken. Man kan kalde deres design for universelt og tidløst. Et godt hvidevare produkt skal jo også være i harmoni med de mennesker, der bruger dem. Dels skal de leve op til funktionelle krav, men også krav til at være nemme og sikre at bruge. Vi har ikke tid i en travl hverdag til indviklede og komplicerede maskiner.
Vi efterspørger hvidevarer, der er lette at betjene, så de netop bliver en hjælp i hverdagen. Hvis du er interesseret i at vide mere om et specifikt Blomberg produkt, så vælg den kategori, du vil kigge nærmere på og dyk ned i de enkelte produkter her på siden. Der er rigtig mange muligheder, når du skal have et nyt flot og funktionelt hvidevare produkt til dit hjem. Hvis du har brug for yderligere hjælp står vores faglige kundeservice klar, både i butikkerne og på telefonen.

Dine gemte varer

Luk