Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

ASKO

ASKO

ASKO blev stiftet i 1950 af svenskeren Karl-Erik Andersson, og i dag er brandet et globalt varemærke. I mere end 20 lande over hele verden kan du finde ASKO. Det var en vaskemaskine, der startede det hele. Og det er sådan set stadig vaskemaskiner og alt andet, der hører til hjemmevaskeriet, som ASKO selv kalder det, der er omdrejningspunktet for hvidevare producenten. Det, sammen med alt i hvidevarer til dit køkken.
Til køkkenet finder du blandt ASKOs produkter komfurer, ovne, mikrobølgeovne og emhætter. Til vaskerummet finder du bl.a. opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere. Klik rundt her på siden og se vores store udvalg af hvidevarer fra ASKO.

Kvalitet og design smelter sammen hos ASKO

Mærket er i dag et eksklusivt mærke, som har høj kvalitet som den råde tråd i alt, der produceres. Der hvor det er muligt, bliver komponenterne til hvidevarerne konstrueret i stål i stedet for plastik. Det betyder, at produkterne er holdbare og driftssikre, og ikke mindst bæredygtige. De skandinaviske rødder går også igen i designet. ASKO har vundet flere internationale priser for deres design. Blandt andet har de vundet flere af de meget anerkendte red dot design awards samt i 2009 Green good design, the world's leading sustainable green design. Denne grønne designpris opnåede man netop for sit store fokus på miljøet.

ASKO går op i miljøet

Miljøet vejer tungt i den internationale hvidevare producents bevidsthed. Så tungt, at deres produkter er blandt de mest energi- og vandbesparende hvidevarer på markedet. Derudover har ASKO opnået den anerkendte miljøcertificering ISO 14001. Den certificering betyder, at alt på fabrikkerne udføres så miljøvenligt som overhovedet muligt.

Smart og funktionelt

Hvidevarerne til vaskerummet som fx ASKO opvaskemaskiner er alle opbygget som moduler, der kan sættes sammen og bruges hver for sig. Uanset hvor mange produkter du har, så fremstår rummet stilrent og smukt.
På samme måde er hvidevarerne til køkkenet designet i samme enkle stil, så alle elementer passer sammen og fremstår som en helhed. I både køkken og hjemmevaskeri går producentens høje krav til funktion igen. Produkterne er nemlig fremstillet for at give dig en nemmere og mere effektiv hverdag. Der er helt sikkert et AKSO produkt til dig. Lad dig inspirere i vores store udvalg her på siden.

Dine gemte varer

Luk