Dine gemte varer

Luk

AEG Vaskemaskiner

AEG vaskemaskine

Den mere end 130 år gamle verdenskendte virksomhed AEG er kendt som en innovativ virksomhed med design der fungerer både i form og funktion. I dag er der kommet flere vaskemaskine producenter til, men AEG har stadig status som en af de førende producenter af vaskemaskiner.

Energivenlig vask

Tilbage i 1980erne introducerede AEG den første energibesparende serie af husholdningsapparater på markedet. Siden dengang har de videreudviklet og optimeret deres produkter, blandt andet vaskemaskiner, til at være så energibesparende som muligt. Flere tænker over hvordan man kan ændre små ting i hverdagen for at skåne miljøet og reducere energiforbruget.
Flere af AEGs vaskemaskiner tilhører energiklasse A+++ og vasker tøjet rent uden at brug af ekstra strøm eller vand. AEG har en målsætning om at blive blandt de førende på markedet indenfor bæredygtighed ved blandt andet at forudsige vaskebehov og de bidrager selv til at gøre vaskeindustrien mere bæredygtig så man sammen kan arbejde om at skåne miljøet.

Topbetjent vaskemaskine eller traditionel?

Uanset om du skal have en topbetjent vaskemaskine eller den traditionelle, vil AEG helt sikkert have en der passer til dine vaskebehov. Der er rigtig mange forskellige typer vaskeprogrammer og specifikationer. Du kan orientere dig om de enkelte maskiners programmer og dens funktioner ved at klikke ind og læse på det enkelte produkt.

Vil du vide mere?

Hvis du mangler rådgivning, til at vælge den helt rigtige vaskemaskine for dig og dine behov, er vi mere end glade for at besvare spørgsmål. Du kan kontakte vores kundeservice telefonisk på 70 111 000 eller rette henvendelse hos din nærmeste Skousen forhandler.

Dine gemte varer

Luk